Folyamatos a sebészeti ellátás a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben – közölte Ralovich Zsolt, az intézmény főigazgatója hétfőn az MTI-vel.

Nekiment az Indexnek a Jahn Ferenc Kórház igazgatója a felmondott orvosokról szóló hír miatt
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

"Határozottan visszautasítjuk a kórház összeomlásáról szóló híreket. (...) A rémhírkeltés tökéletes példája az, amit az index.hu művelt ma a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházzal"

- olvasható a közleményben.

A cikkben egyetlen, a kórházra vonatkozó szám sem felel meg a valóságnak – írta a főigazgató. Közlése szerint a kórházban

nem 7, hanem 23 sebész dolgozik. A távozásukat bejelentő orvosok felmondási ideje két hónap, felmondásuk nem gátolja a folyamatos és magas színvonalú ellátást

- tette hozzá.

A kórház vezetése tárgyal a felmondási idejüket töltő kollégákkal, ugyanakkor megkezdte az egyeztetést más sebész szakorvosokkal is – olvasható a főigazgató közleményében.

Tudatta azt is, hogy az intézmény Pest déli térségének és az azt környező településeknek meghatározó kórháza, 1278 betegággyal. Osztályai közül a sebészeti, a szülészeti, a nőgyógyászati, a fül-orr-gége, a fej-, nyaksebészeti, a neurológiai, az urológiai, valamint az aneszteziológiai és az intenzív betegellátó osztályok a legmagasabb progresszivitású besorolásúak.

A fekvőbeteg szakellátás keretében ellátott betegek száma évente csaknem 38 ezer. Sürgősségi ellátása 24 órában üzemel, átlagosan napi 90-100 beteget fogad.

A sebészeti osztály 50 ágyas, egy 10 ágyas sebészeti őrzővel kiegészülve. Az elmúlt öt évben a kórház az ország egyik jelentős laparoszkópos sebészeti centruma lett – írta Ralovich Zsolt.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gondolom ez az igazgató is a Fidesz seggéből bújt ki. Milyen párt az amely az igazság eltitkolásával és hazugságok gyártásával próbálja a hatalmát fenntartani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: ...gondolom azért nem az efftársaidat szórakoztatod, mert már azok sem kíváncsiak rád.
Mondom, buta és tájékozatlan vagy a párbeszédhez.
Nyalod a bolsi köpönyegforgatók hazugságát, és te vádolsz másokat. Én, vagy családom nem volt komcsi ,,valahogy".
Így nem kellett sem otthagyni, sem megnevezést váltani. Sokadszor. Aki nem látja mi folyik itt ma, és kik azok az ugyanazok, az egy szellemi toprongy. Ez a te esetedben nem is kérdés.
Amit mondtam, komolyan is gondoltam. Buta és tájékozatlan vagy a párbeszédhez.
ómió
@Aki Én:Nem voltál komcsi? Ahhoz képest ugyanazt a hazugságmantrát tolod, mint ők! Ehhez nem kell komment, se magyarázkodás! Önkifejező! Mint, ahogy saját magadnak az állandó másikra hazudása is!
SystemError
@durbincs: Hogy lett ez a meló? Az " Agyatlan, gerinctelen buzikat keresünk" jeligére rácápáztatok mi? Az a baj a közönséges paraszttal, hogy egy kis hatalomtól, pénztől elszál a kis ostoba agya és elkezd parádézni, mint egy 1*1 bunkó. Közben pedig elhiszi, hogy minden király. Sajnos attól még tudatosan választott közönséges parasztok vagytok csak akárminek gondoljátok magatok. Ne izgulj a beszervezők is ezen röhögcsélnek egymás között, miután leadták a 20 perces oktatást, ami a magasztos munkádhoz kell.

Kicsit olyan lehet ez, mint a Mónika show beszervezői. Keresnek valami tudatlan, proli parasztott, aki 20e-ért egy ország előtt járatja le magát, miközben elhiszi, hogy minden mennyire király volt...:)
nemzol
A kórházban összesen 23 sebész dolgozik, köztük rezidensek és szakorvosjelöltek, szakrendelőben dolgozó orvosok, nyugdíj előtt álló, ügyeleti munkát nem végző orvosok. Ügyeletvezető csak végzett szakorvos lehet. A kórházban ennek a hétfős szakorvosi gárdának a hat tagja mondott fel.
SystemError
@durbincs: Egzakt.. bizony az ellenség szó számotokra. Sok bajotok lesz mêg egzakt server log-ok és a BIX átmenő forgalmi összefüggések miatt. Jaj bocs, elfejetettem, hogy az odarakott fidesz csicskák nem szakemberek...és arról sincs fogalma hogyan épülnek fel hálózatok...
SystemError
@durbincs: IT-s fidesz felszopó szurikáta? Automatikusan figyeli, hogy szophat-e, most igen most nem? Rejtőzködő kis pöcs ITS nagy pofával? Azt igazából egy román IT-s 1000-re és csak néha jár be Hüvösvölgybe fizuért? Egy BeneRománBérnáciMediaworks csicskoid kis geci?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.