Bevallom én nem sokat értek a kertészethez - éppen hogy életben tartok néhány szobanövényt és chili palántát. Azért ragadtam billentyűzetet, mert amikor egy köztulajdonú, közfeladatot ellátó cég vezetőjét értékeljük, akkor nem csak az a kérdés, hogy jó kertész-e valaki, hanem, hogy jól gazdálkodik e a rábízott adóforintokkal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A pénzkeresés elrabolja az értelmes alkotó tevékenység elől az időt, ezért keresnek midig alvállalkozót, aki hajlandó visszaosztani a lóvét. A „munka világa” a rendszer kegyeltjeinek ( fidesz) exkluzív szigete. „Hasznos, értelmes munkát végezni” és „pénzt keresni” egyre látványosabb ellentétbe kerülnek egymással. Abban a relációban, ahol a tőke felfelé, a munka lefelé gravitál, az elérhető és elérni érdemes alkalmazotti státuszoknak egyre szűkülő halmaza egyre inkább azok privilégiuma lesz, akik megengedhetik maguknak, hogy megszerezzék a szükséges kvalifikációkat. Jól megfigyelhető ez mikroszinten, így egy vállalati munkahelyi szociális tér szereplői között: az elvégzendő feladat a nagyobb döntési jogkörökkel rendelkezőktől fokozatosan halad lefelé addig a játékosig, akinek már nincs jogköre (vagy zsarolási potenciálja) azt lejjebb görgetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 14:24; Ezt azért írtad le ismételten, mert te vagy az axióma, az etalon?! Nagy önbizalomtól sugárzol. Hiába a fidesz maga nemzet!
Eriksson
@Eladott Ország: Te meg a potyaleső élősködő.
csak úgy....
@Eriksson: ismered vagy csak úgy kigondótad a rettentö tudásoddal?
Eladott Ország
@Eriksson: @Shikari: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
kissé felnőttem
Kata miért? MIÉRT ? mert itt sem lehet tudni ki kivel s miért rokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.