A friss Magyar Közlönyben fedezte fel a Privátbankár azt a kormányhatározatot, amely szerint a jövő évi költségvetés – Start-munkaprogramra, ismertebb nevén közmunkára fordítandó keretéből egy komolyabb összeget irányítanak át a rendőrséghez és a Terrorelhárítási Központhoz. A kormány indoklása szerint, a lépésre különféle rendezvények rendészeti biztosítása miatt van szükség. A lap azt írja, a közmunkaprogram-keretből az intézkedés értelmében a TEK 764 millió forintot, a rendőrség pedig 3,9 milliárdot kap meg, így összesen 4,7 milliárd forintot csatornáznak át az erőszak szervezetekhez. A feladat azonnali elvégzésével Orbán Viktor Varga Mihály pénzügyminisztert és Pintér Sándor belügyminisztert bízta meg. A cikk szerint, a 4,7 milliárd átcsatornázása beleillik a trendbe, a közmunkára fordítható költségvetési kiadásokat ugyanis a kormány az elmúlt években elkezdte intenzíven lefelé faragni. Emlékeztetnek: a terület finanszírozásának csúcséve 2016 volt, akkor 340 milliárd volt az...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Máshonnan nem tudták elvenni a milliárdokat, csak a leginkább rászorulóktól?
Nessy
@CsipkeRózsa: Szokás szerint! Azért nem értem, miért vannak úgy berosálva, hiszen az egész ország, sőt a világ imádja őket!
Pálinkás Pál
@Shikari: Miről beszélsz??? A duce félti a valagát...de nem fogja a TEK megvédeni...gondolod ott szeretik őt???
Pálinkás Pál
@Shikari: A rendre nem...csak a TEK nem rendfentartó erő ,hanem a mangalica magántestőrsége!!!
Aki Én
@Shikari: ..ne akard, hogy valós igény legyen a valódi rendre. A zártosztályon és a börtönben nincs laptop.
Bele pusztulnál, ha ez a sok baromság beléd szorulna.
cikicakk55
Bár mennyit is költ Orbán a TEK-re és a Rendőrségre,ha bukik,akkor hiába az erős legények. Csaucseszkút sem védték meg.( tudom,hogy nem így kell írni a nevét,de fogalmam sincs,hogy van helyesen leírva) Szóval Orbán már nem elégszik meg azzal,hogy éjjel nappal golyóálló mellényben mászkál,már kevés az,hogy a budinál is egy egész század várja,hogy végezzen. Milyen rendezvényekről hadovál? Semmilyen rendezvényre nem megy el,csak a rádióban meg dumálni,csak a parlamentben,de semmilyen nyílt téri beszédre nem hajlandó. Ha meg is teszi olyan helyre megy,ahol főleg öregek vannak,de a TEK létszáma kétszerese a" tömegnek"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.