Néhány napja lebetegedett a miniszterelnök, egy rendkívüli kormányülést ki is kellett hagynia. 

Orbán Viktor betegszabadsága alatt sem felejtette el híveit, rendszeresen posztol közösségi oldalára.

Csütörtökön felesége szakácskönyvét lapozgatta, ma pedig egy tea mellett olvasgatott.

A miniszterelnök hívei felől záporoznak a jókívánságok, itt lehet böngészni, vagy hozzászólni:

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A Bene patakból vigyetek neki gyógyvizet ala-mészáros módra előkezeltet. Állítólag a halak is megtanultak hanyatúszni tőle.
Még mielőtt bárki merészelné azt állítani, hogy rosszindulatból teszem, hallgassa meg a szakembereket akik mindenkit megnyugtattak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
fönök! köhögés ellen a leg jobb gyógyszer a hashajtó!
verőce21
Gondolom az agrárbáróktól kapja a legszívélyesebb üdvözleteket.
Aggódnak, mert végre sikerült rávenniük az intenzív keleti nyitásra, főleg az orosz piac felé.
simmering73
"Ez örömmel töltene el bennünket, ha tudnánk, hogy Orbánnak végre ugyanazokat a lerohasztott egészségügyi szolgáltatásokat kell igénybe vennie, amelyeket ő a halálra ítélt magyar betegeknek kínál, és amivé züllesztette az intézményrendszert. De Orbán biztosan nem azokba az intézményekbe jár, ahol testületileg mondanak fel az orvosok, ahol patkányok rohangálnak, a zuhanyzóba néha hullát találnak, a műtőre pedig rászakad a plafon. Vélhetően nem kell aggódni a földbirtokos asszony, a szintén adósságban úszó Lévai Anikó miatt sem, hogy milyen orvosságot, kaját és mennyi WC-papírt vigyen be az urának."
nepszava.us/beismertek-orban-tenyleg-beteg/
Béla333
@simmering73: 20.01
Ugyanott, ugyanabból:

"Aki a Közép-Európai Birodalomról szóló vérgőzös eszmefuttatásait meghallgatja, rátekint a magyar felsőoktatásra, a szétvert Magyar Tudományos Akadémiára, az elüldözött CEU-ra, a Mészáros Lőrinc nevén összelopott vagyonra, Ráhel és Tiborc tízmilliárdjaira, a magyar futballról előadott próféciáira, a kereszténynek nevezett maffiállamra, a külföldi ortodox templomokra és röhögő pópáira költött százmilliókra, a nemzetstratégiai fake news hálózatra, az nagy zavarban van, mert nem tudja, hogy hova küldje előbb: a börtönbe vagy az elmegyógyintézetbe, esetleg ebben a sorrendben."

Imádkozzunk, mire is?
bimbam
Mielőbbi gyógyulást a Miniszterelnöknek !
Megfázásra a forralt vörösbort tudom ajánlani tapasztalatból !
Lepényleső
Azokból ha csak egy-kettő hat,az ország népe egy kicsit nyugodtan maradhat?
Sámannus
A Bene patakból vigyetek neki gyógyvizet ala-mészáros módra előkezeltet. Állítólag a halak is megtanultak hanyatúszni tőle.
Még mielőtt bárki merészelné azt állítani, hogy rosszindulatból teszem, hallgassa meg a szakembereket akik mindenkit megnyugtattak.
grincss
@Béla333: Arra, h már nem húzza sokáig!
teuton
Tudtam, hogy beteg, mert elmulasztott egy grazi kezelest, Elkezdett arrol vizionalni, hogy majd özönlenek Magyarorszagra a nyugati munkavallalok... Szerintem csak a 7 tonna dollar filmröl almodott...
Desischado
Remélem, hogy ő is közkórházba megy, legalább látná a rohadék, hogy mit művelt az egészségüggyel. Persze, tudom, hogy ez csak vágyálom, mert ha neki baja van, nyilván drága magánklinikára megy, ahol VIP kiszolgálást kap. Bár azt hallanám már, hogy megütötte a laposguta!
Pálinkás Pál
Gondolom a csicskasereg parancsba kapta hogy írjon neki...mert rajtuk kívül max a debilek,és az agyhalottak kívánják a felépülését...sajna ennek a csúti disznónak,bármi baja van,nem az általa lerobbantott korházakba kell túlélnie...én csak remélem...tudjátok...nem ver bottal!!!
silber13
Az a bögre még okés más kérdés, mi van benne!:-)) De a nyitott könyv és a háttérben a könyvfal, enyhén szólva is eszméletlen túlzás, ismerve a csúti hájas műveltségének eddigi tanúbizonyságát!:-))))
namihami
Mind a négyen (öten???) aznap adták postára az ujjongó leveleket.
silber13
@bimbam: Én a helyedben a miniszterelnők " úr"-nak a kefe kúrát ajánlanám!:-)))
division
@Horizont: Én mindenkinek jobbulást kívánok amikor beteg. Édesanyádnak is azt kívánom.
division
@Horizont: Szerintem senki ne legyen beteg. Ez a hülye időjárás most engem is kikészít.
tudode
Micsoda dolog az, hogy egy szakácskönyv, és egy teásbögre képét posztolja, csak nem elemfeltöltésen van, mivel volt idő, amikor sísapkában, nyaktekerészettel is bejelentkezett
-
---- 10 légiós játszott a Puskás Akadémiában, de ez és Orbán Viktor sem volt elég a Debrecen ellen
.
444.hu/2018/03/03/10-legios-jatszott-a-puskas-akademiaban-de-ez-es-orban-viktor-sem-volt-eleg-a-debrecen-ellen
.
Azé a násznépnek tudnia kellene, hogy mi baja van a szakácskönyvnek, illetve a teásbögrének!!!
division
@Horizont: Köszönöm, neked is viszont és a családnak!
Gauntlet
a legjobbat idézzük:
na asszony, keresd a pezsgőt
CsipkeRózsa
Egy bögre fotója igazolja, hogy Orbán beteg? Tea van benne? Lehet, hogy Orbán nincs is Magyarországon?
division
@bakcsubakka: Ne pofázz, és főleg ne igyál többet!
Béla333
Tud valaki valamit? Mennyire súlyos a baja? Közeledik Karácsony, mégis mit foglaljunk imáinkba?
Széna-szalma?
advocat
Jobbulást! Ennyi munka után szívesen látnám korengedményes nyugdíjasként. Jó még 9 évig fizetné a 15 %-ot. De rohadtul megérné. Sokunknak.
Béla333
@advocat: 18.00
A börtönkorházban jó kezelést kaphatna...
Yoda69
Annyira nem lehet dogrovason ha szakacskonyvet olvasgat. Szerintem mar a Karacsonyra keszulodik, csak hazudja hogy beteg. Vegulis tole tudjuk, ne azt nezzuk amit mond, hanem amit csinal.
szaboria1
Mindig is ha érezte, hogy nem tetsző kérdésekre kellene válaszolni akkor vagy elutazik vagy mint most beteget jelent.1998-óta ezt csinálja csak vissza kell nézni a parlamenti azonnali kérdésekre való válaszok elől hányszor menekült el.
silber13
@Shikari: Elég csak téged olvasni, menten igazolod az önmgadra illő jelzőket.
silber13
@Shikari: Valaol te nagy tévedésben vagy, mert itt a fentebbi jelzőkkel próbálod fényezni magad!:-))))))))
Clavigo
@Shikari: Húgyagyú.,remélem megpusztul a gazdaállatod.
SystemError
@Clavigo: Nem helyes és nem is lenne méltó bűntetés, ha ennyi lenne. Legalább egy 10-20 év a Csillagban állam és népellenes bűncselekmények miatt gyógyszerek nélkül "szárazon" seggből szájba. Utána tőlem elviheti egy nátha is...
silber13
@Shikari: Szánalmas ez az állandó libsizésed pubi! Olyn hibbant vagy mint a gazdád, aki a " homo unius libri" népes családját vezeti!:-))))
Yoda69
@SystemError: Az olyan parazitak, mint O1G nem pusztulnak egyszeruen. Ez egy tulelo fajta, es mindig mas rovasara el tul, amolyan eloskodo modjara.
kokopelli
@teuton: "Burn-out"-ja van neki,hisz az egész Európa gondja az ő vállán nyugszik! Imátkozzunk ,hogy
nehogy idő előtt hagyja el a karantént!
volvós
A foto alá írt megjegyzésében a disznóól-takarító büdös paraszt orr-bán - ha már megtanult angolul - persze a tolmácsoknak fejtörést okoz mindíg...(...) mi az, hogy " Teatime " ??? fele magyar, fele angol ??
Ugy tudom, hogy Tee-time ( angol verzio ) A Teaszünet magyar...De mit várhatunk egy bugristól ???
division
@Shikari: Élen "eladott országgal":-)) Az ilyenekkel az a baj, hogy olyan primitívek, hogy agyonvernének ( persze csak hátulról alattomosan) ha lenne rá módjuk.
vacsi
"Néhány napja lebetegedett a miniszterelnök"
Nem tudom, a cikket író honnan vette ezt a hülyeséget! Orbán Viktor nyilván "megbetegedett", ez sajnos, előfordul. Azt, hogy "lebetegedett", csak és kizárólag szülés előtt álló nőkre szokták mondani! Elképesztő, hogy milyen tudással, kultúrával írnak egyesek cikkeket!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ez a fő baj itt kérem! Mindenki egymást fikázza, összefogás helyett. A dagadt törpe meg röhög vagy kühög a markába, pont leszarom.
De amit az országgal/emberekkel tesz, azt nem lehet szó nélkül hagyni és én nem mondok semmit ennek az izének ott a Face-n, de kívánom neki, hogy élje át azoknak az embereknek az érzéseit, akik miatta váltak földönfutóvá, hajléktalanná, szegénnyé és amíg ő létezik, esélyük sincs kitörni a helyzetükből. Nincs se teatime, se teetime, se uzsonna idő (netán magyarul ) ami ezen segíthetne.
vitriol
Elvárnám, hogy vonuljon be egy közkórházba, akkor ott levizsgázhat bátorságból. Ha nem így tesz, akkor nekünk egy gyáva, nemtörődöm min.elnökünk van, mondjon le!!!
silber13
@division: Miért álítod azt, hoy hátulról agyonvernének azok,akiknek nem tetszik a kommented? Jobban tennéd, ha az esztelenül gyúlölködő, több nick nevet is használó Shikarira értenéd ezt.
Jozefina
A karácsonyi misék is ő érte szólnak??!!!
silber13
@division: áldott és békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!www.youtube.com/watch?v=U6-PAKOt7sM
Eladott Ország
A harangok zúgását még nem hallani... A ló néz a csikó lát, erős embert várja Graz! Orbán nem posztolt semmit egy számítógépet sem tud bekapcsolni nemhogy használni. A fészbuk oldalát és még miegymást Kaminszki Fanny nevű Habony Árpád ex kezeli.
division
@silber13: Köszönöm, neked és a családodnak is hasonlókat kívánok!
division
@silber13: Direkt külön akartam leírni: Aki folyton lámpavassal meg hasonlókkal fenyegetőzik az általában egy gyáva féreg, de alattomosan bármire képes.
division
@Eladott Ország: Tőled Isten ments hogy bármiféle tisztelet is elvárjak, arra te nem is lennél képes, hiszen még karácsonykor is csak gyűlölködni tudsz. Lelkiekben nagyon szegény ember vagy, de szerintem minden más tekintetben is.
Eladott Ország
@division: tegnap, 17:26; Az ilyen pofátlan, parazita, bűnöző, fideszes szarházi mint te is vagy, ugyan mit lehetne tisztelni! Mert titeket nem lehet tisztelni, azt ki kell(ene) érdemelni! Látod most sem a tényeket vitatod, hogy sikerült Európa koldusházává tenni az országot, ahol a korrupció a legmagasabb, ahol szétbasztátok a demokráciát, a jogállamot, kiépítettétek a diktatúrát és a maffiaállamot és a volt keleti blokk gazdaságát, életszínvonalát ánuszrózsán csókoltuk, hogy csak a legnagyobb tételeket említsük, mert folytathatnánk a gazemberségeiteket a végtelenségig... És te ezek után ezt a rohadt rezsimet véded és én vagyok a lelki szegény. Elmész te a jóbüdös kurva anyádba, rohadt szarházi fidesz birkája! Nem ússzátok meg!
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
Eladott Ország
@division: tegnap, 17:26; Még egyet szeretnék hozzáfűzni az előző hozzászólásomhoz, hogy a magyar lányok Nyugat-Európában lassan az élre törnek a prostitúcióban, lassan, de biztosan megelőzzük Romániát és Bulgáriát, a kibaszott jólét miatt. Mert a gazdasági pusztítás után az erkölcsi pusztítást is megteremtette a fidesz nevű aljadék, parazita, kleptokrata rohadt , tróger banda. A történelem szemétdombján és a börtönben van a helyetek!
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71908872_1679113038889503_4325813046745235456_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQmnQXoAjQGPfEb8ibfav-NPfTejbh72PNNIe2WIg0vmErMpVYPbN6MKsmP_QCa-lvs&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=345303351b4ba1d720dc9acedd2fdfed&oe=5E2ACEDB
division
@Eladott Ország: Ne erőlködj te szerencsétlen marha, mert még megáll a szíved:-) Írtam, tőled a trágárságon meg az alpáriaskodáson kívül nem is várnék el semmit, aki van akkora paraszt, hogy egy világ életében alkotó, dolgozó, embereknek megélhetést adó emberre írja azt hogy szétbaszta az országot, arra már nincsenek szavak. A kurvákra meg ne irigykedj, van egy kor amikor már a viagra is veszélyes lehet. A sorozatos fenyegetéseidet viszont kezdem megunni, nem lesz lassan jó vége ennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.