Németh Szilárd, aki a Fidesz „rezsicsökkentésért” felelős képviselője, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és a Fidesz alelnöke egyszemélyben, az év vége felé reklámembernek állt. Németh közösségi oldalán a Karácsony előtti utolsó hétvégén ezt posztolta...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Atyaisten! Ezt a sok marhaságot már követni sem bírom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@szegfue: ha a meddöségi intézményeket álamosítják,akkor az úgy fog járni mint a magyar foci ,- talán minden a védekezésen múlik meg a támadáson !? :) minden esetre,nem a józan észen...
namihami
@simmering73: A 42., de még nem utolsó kötet. Bibliapapírra nyomtatva...
A Lennon pedig kipcsak. Tegnap mondta a Lendvay előtt. A Jim Morrison szülei Vereckén jöttek be.
Clavigo
@nezelodo: Nem sokon múlt,,hogy megbukjon az a szarházi.. (áldozo ).Tényleg csak a nem megélhetési ukrán szutykoknak köszönheti,,hogy megmaradt.
RonaGyuri
Sziszi és a székelyek, hát igen van benne valami. Bár az igazat megvalva a székelyek között ettől még akadhat értelmes ember is, na de Szisziék között???
Clavigo
Vazzze,,,azért ez minősíti azt az országot,ahol ilyen legeltetni való ökrök ülnek a parlamentben.:):) ...az " akadémikus " nertárs..:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.