Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját. Nem lehetsz miniszterelnök, mert az már van. Legfőbb ügyész is van, az se akarjál lenni. Miből él akkor az a szerencsétlen? És meg ne pr... Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját. Nem lehetsz miniszterelnök, mert az már van. Legfőbb ügyész is van, az se akarjál lenni. Miből él akkor az a szerencsétlen? És meg ne próbálj házelnök se lenni, vagy, teszem azt, államfő. Ezek az állások mind be vannak már töltve, eszedbe ne jusson ilyenre ácsingózni. A miniszterelnök veje státusz is foglalt, nehogy véletlenségből rástartoljál!

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
the best: Semjén is van már, Rogánból több is, mint elég.
Eladott Ország
Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek. Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket.Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó.mennyire szánalmasak vagyunk, amikor azt magyarázzuk a gyereknek, hogy ezért tanulj, fiam-lányom, mert lám-lám, elismert, megbecsült ember lesz belőled. Huszonévnyi bizonytalanság után újra saját lábára állt az elfeledettnek hitt átkos rendszer, ahol a megbízható elvtárs vagy tetszőleges rokona bármilyen pozíció ellátására alkalmas volt. Ez a gennyedék mentalitás nem pusztult ki, hanem ellenkezőleg: virágba borult. Ezért menekül a jól képzett, nyelveket beszélő, tehetséges, piaci tudással rendelkező munkaerő, amerre lát. Ha nem a Tiborcz Istvánok, akkor a Bakondi Patrikok miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.