Botka László szegedi polgármester nem bírta szó nélkül  hagyni azt a több irányból érkező támadást, ami városa bíróságát éri a legutóbbi felmentő ítéletek miatt. A legsötétebb diktatúrát idézi ami itt van...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
"A legsötétebb diktatúrát idézi ami itt van"
Látod Botka, ez így van, főleg amióta te vezeted a várost:-))
Eladott Ország
Hát igen, dolgozni, túlórázni, szülni, pofát befogni még mindig szabad. Tisztességesen élni, mindenkinek lakni, mindenkinek enni már nem. Magyarnak lenni is csak akkor, ha behódolsz a hatalomnak. Nincs itt semmi látnivaló, se diktatúra, lehet oszolni. Ha magadtól nem megy, akkor oszlat a TEK. Ha két ember az utcán politikáról beszél, már be kell/ene/ jelenteni, engedélyt kell/ene/ kérni. Minden egy "embertől" függ, még akkor is ha nem jól vasalt öltönyben, hanem trottyos gatyában van. A kormány ismét nem hozza nyilvánosságra az Európa Tanács korrupcióellenes testülete, a GRECO által készített országértékelést. Magyarország mellett csak az Alexander Lukashenko által vezetett, Európa utolsó diktatúrájaként emlegetett Fehéroroszország tett ugyanígy. Tökéletes jele ez annak – amellett, hogy Magyarország az Európai Ügyészséghez sem kíván csatlakozni -, hogy a magyar kormány tökéletesen elégedett azzal, hogy nincs olyan szervezet, melynek lenne bármiféle beleszólása abba, hogy az Orbán-kormány hány millió eurót lop el évente. A magyar kormány szerint nincs szükség arra, hogy bárki is beleszóljon a belügyeinkbe, ugyanis ha a magyarok hagyják azt, hogy szétlopják a pénzüket, akkor tulajdonképpen nincs is semmi gond.
Csuhások térdre imához! Imalánc Orbán Viktorért. Ámen!
uploads.disquscdn.com/images/b44d91fb0b12dc7397b88237cfbd06746aa817ff8f715bf1295cdee9c88cf4b5.jpg?w=800&h=330
Eladott Ország
@division: ma, 16:33; A seggnyalás mindig is kifizetődőbb volt, mint ellentmondani a hatalomnak. Ja, hogy ezután sem kell minőségi elvárásokat teljesíteni, csak jól szolgálni a gazdát, aki aztán bőven szórja mindannyiunk pénzét a vastagon összeszart disznóólba. Az Egyesült Gerincelőhúros Pártmédia (KESMA) világraszóló bánata éppen az, hogy a világ pénzét önti a csúti gazdi a lakájmédiába, mégsem képesek elhallgattatni a tőlük függetleneket. Bármit is tesz a szolgahad, ezen az oldalon fillérekért vagy akár ingyen is, egzisztenciális és személyes kockázatot vállalva is leülnek írástudó emberek a klaviatúrához és leírják a véleményüket. Akkor is, ha nem éri meg, ha nincs biztos fizetés, ha nincsenek előjogok. Ezt szeretné a fidesz erőnek erejével beszántani, de nem megy. A rengeteg pénz, a jogszabályok átírása, a teljes hirdetési piac felzabálása ellenére sem megy. Nem is fog menni. Elárulok egy titkot: elveket nem lehet pénzzel legyőzni.
division
@Eladott Ország: Szerintem a cikkhez szóljál csak hozzá, engem vegyél már ki a szótáradból. Amennyiben én nem szólok hozzád, te se tedd. Ugye nem bonyolult?
Eladott Ország
@division: tegnap 17:23; Itt vagy már megint te végtermék az evolúció szégyene, te fideszes szellemi vakondtúrás csillagos eget súroló világítótorony a sötét magyar éjszakában. Az UNIÓ 500 milliárd forintra bűntette Magyarországot a korrupció miatt. Ez minden magyar adófizető embernek 50 ezer forintjába került. Úgy hogy jobb lenne a kussolnál te, szarházi.
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/inbound2318761742919649777.jpg
A nemzeti vejkó mélysötét Élios lámpáit is közpénzből fizettük ki a korrupció miatt, ugyanis a számlát nem merték benyújtani az UNIÓ felé. "Ugye Élios még", dal csengő hangjait hallgasd meg: www.youtube.com/watch?v=o-dKbOK9bO4
Írod: "A legsötétebb diktatúrát idézi ami itt van" Ugyan ez milyen sötét diktatúrát idéz elő a kicsinyke szeplőtlen, lelkivilágodban?!
division
@Eladott Ország: Látom mégis bonyolult. El kellett volna végezned legalább a 6 elemit ahhoz, hogy megértsd amire kértelek:-) Ellenkező esetben ki foglak tiltatni, és ez innentől már nem vicc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.