Szegény elnyomott Kövér László színházakat is érintő kulturális törvénycsomag kapcsán a Magyar Hírlapnak adott, szombaton megjelent interjújából úgy tűnik, nagyon ráment idegileg a balliberális elnyomásban tengetett mindennapjaira.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Dicsekszik, vagy panaszkodik ez a múlt rendszerből az ország nyakán nyüglődő selejt
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Szerencsétlen "ÁÁ"-ák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Faszfejkém már az is diktatúra, ha konszenzus nélkül kormányoztok. A többi csak súlyosbító körülmény
csak úgy....
@Pegero: Lana23
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - getmeets.com...
Nessy
Az isten áldja meg ezeket az ateistából kereszténnyé, MSZMP tagból fidesz taggá avanzsált manuszokat! Nem fognák be legalább karácsony táján a szájukat, és a szeretet ünnepéről szónokolva, ne uszítanának?
Figyeljen Kövér elvtárs, úgy is mint megtárt bárány, nem szívelné meg az egyik szép karácsonyi éneket?
Biztos elénekli majd az éjféli misén:
Dicsőség, mennyben az Istennek,
Békesség földön az embernek!
Nessy
@Pegero: Anno ugyanilyen stafflifából készített kettős keresztet állított a Jobbik karácsonykor Óbudán. Hivatalosan senki nem szólt, csak a közlekedők kaptak gutaütést, mert az út közepére állították fel több éven át karácsony előtt. Egyébként felekezettől függetlenül a keresztnek semmi köze karácsonyhoz, az nagypéntek jelképe, bár nem a kettős kereszt. Ja úgy mellékesen a polgármester pártállásától és vallásától függetlenül évtizedek óta gyönyörű Betlehem áll a Fő téren. És egyik képviselő sem hirdet igét a szószékről az éjféli misén!
Nessy
@Pegero: A bizánci és a római keresztények, lelkesen gyilkolászták egymást jó pár évig. A keresztény ábrázolásban nem kettős keresztre feszítették Jézust. Nem is használtak olyant a rómaiak. ( Igaz, nem is az egész keresztet vitte az elitélt, csak a felső részt .)
Az tény, hogy a keresztnek Jézus halálához van köze, a születéséhez a jászolnak!
Viszont ki miben hisz, az az ő döntése!
Eriksson
@Pegero: .
@Nessy: A magyar katolikus hagyomány szerint a címerben ábrázolt kettős kereszt (crux gemina) Szent István király apostoli királyságának jele

Magyarország címere, állami jelkép
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/34/Coat_of_arms_of_Hungary.svg/320px-Coat_of_arms_of_Hungary.svg.png@Nessy:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.