Információink szerint, nem ez az egyetlen Borkai Petrához köthető ingatlan – egy „parti villának” is ideális, 20 milliós erdőszéli vadászházat szintén az érdekeltségében tudnak. Amellett, hogy feltérképezték az átlagos háziasszony és pedagógus Borkainé Győr környéki luxusüdülőjét, egy saját, 80 m2-es lakást birtokol a bukott fideszes polgármester lánya is a Gyóni Géza sétányon. A jelentős méretű teraszra telepített jakuzzi megépítéséhez statikust kellett alkalmazni. Amint az már sajtónyilvánosságot kapott, az állítólag „saját zsebből” finanszírozott ungabungába belebukott Borkai Zsolt kizárólag a fizetéséből és pedagógus feleségének szerény jövedelméből tartotta fenn igen költséges életvitelét. A huszonéves Borkai-lány is a saját lábán áll oly annyira, hogy a győri lakása mellett kikapcsolódásra egy önálló erdei ház áll a rendelkezésére, hogy ne zavarja a szülőket Sokorópátkán.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kolnidre
Nagy ribanc lehet ez a Borkai lány,de az anyja is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@grincss: Köszi, mind egy célt szolgálnak...
lusta
@grincss: A NAV-t ez nem érinti. Amikor elnök volt sem látta őt senki a cégnél.
kereső
@lusta: A NAV-nak az volt a "szerencséje", hogy a szakmai irányitás felkészült szakemberek kezében volt, elnökhelyettesi szinten.Nem sikerült lenullázni ezáltal .
Aki Én
A tolvaj családok már az őskorban is jól éltek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.