Lélekben egyre többen közelítenek a fagyhalálhoz. Nem kell ehhez a megállapításhoz nagy bölcsesség. Ha egy pápának külön hangsúlyoznia kell, hogy az életükért küzdőknek segítségre van szüksége, akkor nagy baj van. Abban a fene nagy kereszténységben, amit annyian fennen hirdetnek. A szájukkal. Politikusok, politikátlanok. Decibelkeresztények. A szívükben ettől még hitványak. Ahogy szívében igaz ember lehet az is, aki talán sosem hallott papot a szószékről szólni a templomjárókhoz. De gyámolítja a rászorulót, és a humánum moralitásának talaján nem rúg a földön fekvőbe.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Uraim! Remélem estére elfáradnak, és ha már a szívükben nem is, de legalább külsőségeiben megtisztelik a karácsonyt! Ez durbincsnak is szólna! Köszönöm!
Clavigo
@Shikari: WC- kefére mindig szükség van,,ugyhogy igyekezzél ,szedd őssze magad Gyagyàs..
GeoCravker
@Shikari: Te azért vagy európai, mert az anyád itt feküdt össze valakivel.
Igaz, embernek nem születtél volna sehol a jelek szerint
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ezzel nagyjából egyet is értek.
Elég baj az, hogy ezek szerint a politikai elit hazai sötétségfaktora igen magas.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Az, és még remény sincs a világosságra.
Sámannus
Ez a fideszre is igen jellemző:"Tudtam, hogy nem vagyok olyan kondícióban, hogy bárkit is legyőzzek, főleg nem egy olyan kiváló képességekkel rendelkező bunyóst, mint Lennox. Az elmúlt öt évben mindössze tizenkilenc menetet boxoltam. Az a sok kokain, pia, fű és dugás végül megtette a hatását."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.