Több olyan kormányhatározat is megjelent a hétfői Magyar Közlönyben, ami honvédelmi sportközpontok építését. A Honvédelmi Sportszövetség meghatározása szerint ezek olyan lőterekkel is rendelkező multifunkcionális szabadidős sportlétesítmények lesznek, amik „közösségi programok, sportlövész, küzdősport, általános képességfejlesztő foglalkozások, valamint elméleti képzések megtartására lesznek alkalmasak”. A most meg jelent kormányhatározatok szerint:Baján 860 millió forintból;Balassagyarmaton 874 millió forintból;Szarvason 876 millió forintból;Szigetváron 863 millió forintból;Újfehértón pedig 883 millió forintból épülhet Honvédelmi Sportközpont. A kormány még 2017-ben hirdette meg a lőtérprogramot, tavaly januárban pedig nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Honvédelmi Sportközpontok felépítését. A tervek szerint idén 17,5 milliárd forintból 16 darab lőtér épült volna meg 2018-ban, de a projekt megcsúszott, amit most igyekeznek pótolni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
Aztán meg parafadugós játékpuskával fognak lődözni nem?! Ja és a Nemzeti Sportközpontok vagyonkezelésébe kerül... még nagyobb lesz a vizfej!! Hiszen a "központ" nem tartja majd rendben egyetlen városban sem ezeket a létesitményeket!
Nessy
Nem tudtam, mi hiányzik! Aztán a fenntartását az önkormányzatok nyakába varrják, mint a stadionok egy részének.
Eriksson
Emlékszem, milyen jó bulik voltak ezek a közösségi programok fiatal koromban. Biztos vagyok benne, hogy a maiak is szeretnék. Rendre, fegyelemre, ügyességre nevel.
nevemnick
Például, Szigetvár több mint két évtizede fuldoklik a napi 24-28 ezer gépjárműtől, aminek most már majdnem a felét az olajszállító kamionok teszik ki. A városon nem a lőtér megépítése segítene, és annak a max. öt-hat fős személyzete, hanem az elkerülő út. Harminc éve harcolnak érte.
Tíz éve minden választásokon ígérgetik:
www.pecsma.hu/pecs-aktual/megindul-az-m60-as-meghosszabbitasa-varjak-a-palyazatokat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.