Bencsik András, Stefka Istvánés Gajdics Ottó voltak Huth Gergely vendégei. Gréczy Zsolt ügye után Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán azt írta, a jog igazsága nem egyenlő a politika igazságával. A Demokratikus Koalíció továbbra is segíti Gréczyt, mi meg vigyázunk rá. - vetette fel a témát Huth Gergely. Bencsik András a következőképpen fejtette ki a történtekről a véleményét:„Az a véleményem, hogy a kampány javában elkezdődött. Én nem azt tartom fontosnak, hogy Gréczy Zsolt hogyan mutogatja magát, hanem az, hogy Gréczy Zsoltot az a politikai tábor, amelyikhez tartozott, erejéhez mérten megvédi. Folyamatosan védi, enyhíti a bűneit és próbálja mentegetni. Ellentétben Borkai Zsolttal, akivel a saját tábora mereven és brutálisan elhatárolódott. A baloldal mindig, minden esetben, minden szereplőjét megvédi”Huth Gergely feltette a kérdést: Nem attól több a nemzeti oldal, hogy megőrzi az erkölcsi bástyát?Gajdics Ottó válaszában kifejtette, Bencsik András felvetése akkor lenne helyes, ha...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Van nekik olyan? Ennyi erkölcsi gátlástalanság után? Tegyetek magatok mellé poroltót, mert ég az arcotok! Legalábbis kéne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.