Nincs olyan nyugdíjpénztár az általunk vizsgáltak között, amelynek legalább egy portfóliója ne hozott volna 10% feletti hozamot idén tagjainak. A legtöbb 10% feletti portfólió az OTP Önkéntes Pénztárnál volt, ezek közül is kiemelkedik a dinamikus portfólió, amely a mezőnyben egyedül tudott 20% feletti hozamot csinálni. Csak úgy röpködtek a 10% feletti hozamok Igazán jó évet zárnak idén az önkéntes nyugdíjpénztárak, az MNB oldalán elérhető árfolyamadatok alapján nincs olyan a vizsgált pénztárak között, amelynek legalább egy portfóliója ne hozott volna 10% feletti hozamot a tagjainak (ugyanez igaz a magánkasszákra is). Ehhez viszont a kockázatosabb portfóliókban kellett ülni. Az önkéntes pénztárak esetén a fontosabb adatok: Idén a legjobban teljesítő portfólió az OTP dinamikus portfóliója, amely több mint 20%-ot hozott tagjainak a tavalyi meglehetősen gyenge évet követően. A második helyre az Allianz Hungária Kockázatvállaló portfóliója került közel 19%-kal, a harmadik helyet...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha a fideSS nem vedi be a 3 ezer milliard forintnyi nyugdijmegtakaritast, akkor most a magyar emberek nagyot kaszaltak volna. Ezzel szemben se penz, se hozam, kiveve azt a par tizezer embert aki nem adta oda a penzet a fideSS maffianak.
cikicakk55
Majd ha már jobban felszaporodik,vagy érzi a Fidesz,hogy a végóráit éli,még utolsó dobásként ezeket a nyugdíjpénzeket is lenyúlja.
Béla333
A lényeg, hogy a Szőke Ciklon a kusza fogaival megmenti a pénzeinket! Hogy nehogy eltőzsdézzék azok a galád nyugdíjkezelő csoportok!
Yoda69
@Béla333: A szőke ciklon csak azt cumizza amit a fogeci a szájába ad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.