Szenteste egy személyes hangvételű bejegyzésben fejtette ki véleményét Pataky Attila munkásságáról Turbók János, az Agárdi Popstrand alapítója, vezetője. A közismerten elkötelezett Fidesz-rajongó vállalkozó szerint, Pataky Attila számára az elmúlt 45 év rendkívül küzdelmes volt a különféle alantas és fájdalmas támadások, valamint a gyűlölködő, „gonosz történések” miatt. Turbók szerint az érzelemszegények soha nem értették, nem értékelték és nem szerették Pataky művészeti értékeit. "Viszont a közös értékrendű, nemes lelkű magyarok értik és nagyon szeretik, a rendkívül értékes alkotásaidat/verseidet, valamint egyre többen vagyunk, „ AKIK A FÉNYT AKARJÁK”!!! Nagyon igazságtalan és ezért bánt bennünket, hogy a MINDIG nemzetben gondolkodó Pataky Attila és az EDDA, még nem kapott Kossuth Díjat!!! " – írta Attilának címzett bejegyzésében Turbók János.

(Forrás: hirklikk.hu, Északi által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Fekete Páko sem kapott még...Győzikéről nem is beszélve...Aztán ott van még Alekosz is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A Fidesznek mélyen behódolt Patakit csak nehogy elvigyék az őt folyamatosan kerülgető UFO-k!
Akkor hogyan számolnánk el a Kossuth díjjal?
Röhej!
szegfue
@csak úgy...: 14:19 Biztos nem irt, hanem rajzolt, ahogy a kisgyerekek... de sajnos ebből a "Jézuska" nem jött rá, mit is szeretne:))
szegfue
@Béla333: Örökségül hagyja Turbókra!:))
csak úgy....
@durbincs: ne dadogj, oszt mit keres ott az a fölkiáltós jel? már kérdöjelbü is hátrányos helyzetü letté? szegény atyád..
csak úgy....
@szegfue: a Jézuska nem buta!:) nagy dolga lehetett,közben nézegette a durbincsi kívánságot , oszt a rajz alapján..., azt vitt neki amit rendelt .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.