Maróth Miklós volt már MTA-elnök aspiráns, Áder utódjaként is megemlítették, Orbán barátjaként is szóba hozták, itt volt az ideje, hogy mint miniszterelnöki éceszgéber és a Magyar Tudományos Akadémiáról leválasztott kutatóhálózat, az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat vezetője megnyilvánuljon "haza - fiatalok" témakörben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A nyilatkozatai és költői kérdései alapján jó, mit jó---kiváló, államfő lenne. Mint arra Pajabá és a Nagyhoho példája és előzetes tevékenységei már fényes igazolással bírnak. Ez se lógna ki a Fidesz-sorból.
Nessy
@simmering73: Ő is komp akart lenni kiskorában, aztán nem komplett!
És ez a manusz a kutatási intézmények legfőbb totum faktuma!
Azért annyit engedjen meg Maróth NERvtárs, de a qvantum számítógépek világában egy kutatónak nem a 77 Magyar népmesére, és a nagypapa katonai dalaira van szüksége a munkájához! És ha ön ennek a jegyében képzeli el a kutatóintézetek tevékenységét, akkor O.V. álmából, hogy mi leszünk a kutatás fejlesztés központja Európában, nem sok lesz!
bencemacska
@Nessy: Én őt választanám ki a következő magyar űrhajósnak!-:)
fahrenheit451
Micimackó
A kis herceg
Karácsonyi ének
Oz, a nagy varázsló
Az égig érő paszuly

Stephen King összes :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.