Jellemző, hogy mennyire nem figyelünk az igazán fontos dolgokra. A Borkai-ügyet kirobbantó Ördögügyvéd polgártársnak köszönhetően is piszlicsáré korrupciós ügyekkel kezdtünk babrálni, később sokat időztünk a lónézéssel és a csikólátással, a leleplező újságírók leleplezték a Borkai-kör simlijeit, de arra, amire én a legelején felkaptam a fejem, a mai napig nem kaptam...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pedig így - igaz akkor Borkai ellen is kellene nyomozniuk, ami nem fér össze a Polteráj elveivel - talán a feljelentő személyére is fény derülhetne! =))
1magyar
@Shikari: Engem nem is a szextúrája érdekel hanem a gazdasági bűncselekmények valósága.
Yoda69
Amig polt fedezi borkai ugyleteit, addig itt nem lesz semmifele vizsgalat. Nem veletlen hogy polt is kapott egy luxuslakast abban a lakoparkban, amelyikben borkaiek is. Vajon miert?
Demokratikus fordulatra van szukseg az orszagban, hogy ezeket a mocskos hazaarulos naci geciket vegre racs moge tehessuk. Oda ahova valok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.