Nem árt rétegesen felöltözni a szilveszter éjjel a  szabadban bulizni vágyóknak, ugyanis az óévről az újévre fagypont körüli hőmérséklettel és néhol élénkebb széllökésekkel fordul át az ország.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint Szilveszter napján, kedden átmenetileg erősebben felhős tájak is előfordulhatnak, de emellett országszerte több órára kisüthet a nap. Csapadék alapvetően nem lesz, de az északkeleti határ közelében egy-egy hózápor, havas eső zápor nem kizárt.

Fagypont körüli lesz a hőmérséklet szilveszter éjjelén

Fotó: pixabay.com CCO

Többfelé északnyugatira fordul és megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 10 fok között alakul, nyugaton lesz enyhébb, keleten hidegebb az idő. Késő estére -2, +4 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szilveszter éjjelén az előrejelzés szerint alapvetően derült vagy gyengén felhős lesz az ég, de az északi, északkeleti tájak felett több lesz a felhő. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél a Dunántúlon élénk, helyenként erős lesz. A késő esti -2, +4 fokról hajnalra általában -5, +1 fok közé csökken a hőmérséklet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.