Már nem csak Mészáros Lőrinc, de az öccse, Mészáros János is remekül teljesít a közbeszerzések elnyerésében. Dinasztia születik épp.

Nem csak Mészáros Lőrinc, de már az öccse is okosabb, mint Zukerberg

Májusban új céggel gazdagodott Mészáros János, a milliárdos Mészáros Lőrinc öccse. Az Adept Enviro Kft. fő profilja a mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás, és nagyon úgy tűnik, hogy az üzletember a családi hagyományoknak megfelelően jó lóra tett: négy hónappal azután, hogy Mészáros János megvette, a cég 260,6 millió forintos közbeszerzést nyert el az Országos Vízügyi Főigazgatóságtól. A feladat a gyálai Holt-Tisza kármentesítésének feltárása – derül ki a Közbeszerzési Hatóság honlapján közzétett hirdetményből.

Az eljárásra öt céget hívtak meg, és minden versenytársát leverte az Adept Enviro, így a békési Mészárosként emlegetett Barkász Sándor cégét, a Békés Drént is. A 2016-ban alapított Adept Enviro Kft.-nek ez mindössze a második sikeres közbeszerzése: az első, a Nitrokémia Zrt.-től elnyert, egymilliárdos keretszerződést két másik vállalkozással közösen vitte el 2018-ban.

Borítékolható, hogy további nagy dobásokra is készül a kisebbik Mészáros-testvér, már csak azért is, mert az Adept Enviro ügyvezetőjének a Közgép korábbi hulladékgazdálkodási és kármentesítési igazgatóját, Sinka Tibort igazolták le.

2018 decemberében a néhány év alatt dollármilliárdossá váló Mészáros Lőrinc közpénzes munkákban és állami támogatásokban gazdag évét foglaltuk össze, Mészáros János új cége pedig apropót szolgáltatott arra, hogy megnézzük, hogyan teljesített a felcsúti család radar alatt repülő tagja.

Mészáros János cégei idén (leginkább egyénileg, ritkábban konzorciumi tagként) 7 milliárd 757 millió forint állami megbízást nyertek el.

Fontos hozzátenni, hogy ezek kizárólag a fővállalkozói munkák. Hogy alvállakozóként vagy a közbeszerzési értékhatárt el nem érő munkákból mekkora összeg jutott Mészáros Jánoshoz, az a nyilvános adatbázisokból nem derül ki.

Forrás: 24.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nemzeti disznóóllá süllyedtünk, ahol a lojalitás és szervilizmus élő mintaképei, (az összes felcsúti Mészáros) visszafordíthatatlanul lerombolták az önérzetünket. Nem értjük, nem zavar, hogy – ha ez így megy tovább, és látjuk, hogy így megy tovább, de nem zavar – akkor nem csak szimbolikusan kerülnek disznóólak iskoláink, főiskoláink, egyetemeink helyére. Akkor nem csak mi, hanem további generációk lesznek – nem csupán szimbolikusan – felcsúti Mészáros Lőrincek napszámosai. Nem értjük, hogy a bősz, igaz magyar szívet dobogtató migránsozás, balliberálisozás, trianonozás másik oldalán a talpunk, seggünk és egyéb testrészeink alól lopják ki a szent anyaföldet. Iskolázatlan, szolgalelkű, de annál nagyobb önérzettel rendelkező percemberek. Mert velünk ellentétben, Mészáros Lőrincnek van önérzete, és meggyőződéssel mondja bele a kamerába: “Nem vagyok “oligarka”. És igen, valóban. A szót sem érti, ami elhagyja a száját. Nem “oligarka” ő, csak szeret kapálni. Meg a Beatrixok, Jánosok, Ágnesek is. Sem ő, sem a drága szent magyar anyaföld új birtokosai nem oligarchák. Sem a műkörmösök, feleségek, gázszerelők, fitneszedzők, pályakezdő leendő csúcsértelmiségiek. Akiknek – akárcsak Mészáros Lőrincnek – szexi testeire szabják a törvényeket. A fejünk fölött. Eltakarítják útjukból a konkurenciát. Módosítják a kedvükért a törvényeket. És csírájukban fojtják el potenciális versenytársaikat. Ezen a szinten már nem lehet elbukni. Nekik nem. Nem értjük. Jobb esetben felháborodunk. Ha egyáltalán elmentünk odáig mind a negyvenen. Úgyis hazamegyünk. Akik meg el se mennek odáig, azokat boldoggá teszi Bayer Zsolt. Vagy a 20 milliós családtámogatási átverés. Vagy az, hogy egy olyan országban élhetnek büszkén, boldogan, ahol vagyonosodási vizsgálat indulhat egy hallókészülék megvásárlása miatt, miközben Mészáros Lőrinc kis családja karácsonyra meglepi magát 1400 hektárnyi földdel 2 milliárdért. Vajon lesz még ember a talpán, aki ezt a nemzeti trágyát képes lesz eltakarítani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ilyen lehetett anno a "csodálatos halszaporítás" anno
.
Megújúlt a K-monitor, névre, szervezetre kidobja, hogy mit guberáltak össze a közösből a Fecsútiak "is"
.
-- a földi ikertesó
.
k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/meszaros-lorinc?gclid=Cj0KCQiAr8bwBRD4ARIsAHa4YyKehjZ2g_J0LrM08hlP_QAZvgKx5D1In-gYpwuku9Hq6ZrCvG0dmpsaAufaEALw_wcB
.
-- őfélesége
.
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/orban-viktor
.
Úgy guberálnak ezek az ószeresek a közösből, mintha nem lenne holnap!
division
@Eladott Ország: Inkább ez mint az átkos...Ott is volt egy János:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.