Rég láthattunk annyira meredek sorosozást, mint amilyet Horváth László bemutatott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Ezért megfizetik, a Viresol miatt kiesne a virágkosárból Orbánnál.
Nessy
@Horizont: Ezért megfizetik, a Viresol miatt kiesne a virágkosárból Orbánnál.
Nessy
@rewax: Mennyit fizettek ezért az állandó szex reklámért? Akinek szüksége lesz rá, majd máshol keres címet!! Itt más témákról van szó!
Eladott Ország
NER állam a perben végig azzal érvelt, hogy ezek a gyerek saját maguk és családjaik életkörülményeinek köszönhetik, hogy nem sikeresek az életben és a munkaerőpiacon. Hát igen, itt és ilyenkor nem is érdemes egy szónyi kommentet sem írni. Erre kitört belőlem egy kurvaanyád, mint amikor Harrach Péter felelevenítette a "gyerek azért nem reggelizik, mert nem éhes, így szokták meg ,nem azért, mert nincs mit ennie" a büdöskurva anyját az álkereszténynek. Mondja mindezt az, aki a képviselői jövedelme mellé szemrebbenés nélkül, törvénysértően felveszi a nyugdíját is.
kissé felnőttem
hát akinek esze nincs az mondani csak ennyit tud. sőt eszedhez értjük , te meg egy seggnyaló senki lehettél régen is ma is holnap meg kőbányász.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.