Megölte élettársát egy férfi Zalaegerszegen. A bűnös önként feladta magát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Na Juditka, akkor meddig várunk?...míg itt minden elmebeteg leöli akit akar? akkor még most sem intézkedünk? Lisszabon sem mond önnek semmit? Ja, hogy a dekázás mindenek felett...
moareka
Na Juditka, akkor meddig várunk?...míg itt minden elmebeteg leöli akit akar? akkor még most sem intézkedünk? Lisszabon sem mond önnek semmit? Ja, hogy a dekázás mindenek felett...
moareka
@moareka: ...bocs. nem Lisszabon, ...Isztambul...
fahrenheit451
Bayer, a szarvájár, a róla elnevezett sóban, azon rugózott, hogy Svédországban egy fiatalt, két nigger kirabolt, aztán lehugyozott, és minő borzalom ezzel már ott nem is törődnek - szerinte.
(ha ki akarsz akadni, ha hiányzik valami vadság, az életedből, mert pl túl türelmes vagy, szelíd, le vagy lassulva, vagy túl alacsony a vérnyomásod, akkor felírok neked öt perc Bayer showt).
Ez az ember... Úristen !!!
Ha meg kéne mentenem a tűzből egy koalát, vagy Bayert, az biztos, hogy a másodperc tört részéig nem gondolkodnék, hogy melyiket.

Az aljas, primitív buta bunkóság netovábbja, amit ez az ember - a lovagkeresztes fideszes keresztény kultúra megvédője - művel.
Szó szerint folyik a szar a szájából, ennek a féregnek. és ahogy nevet a saját okádék aljasságán...

Hogy mostanság szinte naponta megöli az egyik magyar a másik magyart, a családtagját,(!), barátját(!), ismerősét(!), amivel nem igazán törődik a kormány - és ő sem, mert erről qrvára nem beszél -, az nem érdekes, az nem számít.
Ezek nem emberek !!!
Sámannus
Nagyon családbarát ez a brancs. Szerintem tetszik is nekik, hogy egymást gyilkolásszák a családok.
Ezt már nem lehet másképpen értelmezni.
Nessy
@Sámannus: Képzeld el, ha nem is lenne "családbarát"! Az a lényeg, hogy legyen 3-4-5- x számú gyermek, aztán ha párat tönkretesznek, esetleg megölnek, majd csak lesz másik. Ha meg a családtagok nyírják ki egymást,különösen, ha az időseket, annyival kevesebb gond.
Tényleg megbolondult a világ! Kinyitották Pandora szelencéjét, és útjára indult az erőszak, a gyűlölet,az önzés, a hatalomvágy stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.