A legtöbb embert még pénteken fogták meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Az, az igazság, hogy nekem más jelző ugrott be

A derék hvg.hu „Hátha nem tűnik fel - így sunnyog a törvényalkotással az Orbán-kormány” címmel story-zgat ártunk és qurmányunk törvényalkotói tevékenységéről

Az összeállítás kapcsán két megjegyezni valóm van; egyfelől erősen hiányos, másfelől van olyan amit rosszul láttok.
Ami a hiányosságokat illeti nekem leginkább a rezsi-Sziszi működése, ez a korlátolt barom több mint egy tucat agyament baromsággal színesítette – és tette szinte használhatatlanná – a számlázási rendet. Amiből több szó szerint is színesítés, mert több változattal állt elő a színek és a karakter formák és stílusok vonatkozásában.
Ami pedig a derék Novák asszonság kapcsán tett pikírt megjegyzést illeti, két dolgot is meg kell jegyezzek:
egyfelől; csak felkészül, lehet ő is hallotta, hogy ő lesz Orbán következő külgarázdája,
másfelől; bennetek van a hiba mert nem azt nézitek, hogy mit akart mondani ragaszkodtok ahhoz amit mondott! S egyébként is, tényleg az sem zárható ki, hogy félre lett értve! =)) Azaz nem ártott volna elolvasnotok a közlöny vonatkozó részét. Ahogy Rétvári mértes HAZUGSÁGA kapcsán sem tettétek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.