Az M3-as M0-s csomópontjánál is lelassult a forgalom.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M3-as autópályán, Budapest felé, Mogyoród közelében a 17-es km-nél korábban baleset történt. A sérült járművek már a leállósávon vannak, de a reggeli csúcsban még néhány km-es a torlódás, legalább 40 perccel hosszabb menetidővel számoljanak! Tovább, az M0-s csomópontnál az erős forgalom miatt lassul le a haladás.

- A 32-es főúton Jászberény és Jásztelek között két személyautó ütközött össze a 33-as km-nél. Egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom.

A fővárosba vezető főbb utakon élénk a forgalom:

- a 4-es főúton Monortól,

- a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,

- a 11-es főúton Leányfalutól,

- a 31-es főúton Maglódnál,

- valamint a Csepel sziget útjain.

Lelassul a haladás az M0-s autóúton, a déli terelt szakaszon az M5-ös autópálya felől az M1-es autópálya irányába. 10-15 perc a menetidő-növekedés.

Lezárások

Az M1-es autópályán a 144-es km-nél lévő Lébény autóspihenőt, mindkét oldalon közműhiba miatt lezárták.

A Tisza alsó szakaszán, Csongrád és Csépa között már korábban elbontották a pontonhidat, ott a komp sem üzemel, helyette dereglyével szállítják át a gyalogosokat. Gépkocsival kerülni a 451-es főúti Tisza híd felé lehet!

A 2019-es évre megváltott országos és megyei éves úthasználati jogosultságok 2020. január 31-én éjfélig érvényesek. Az úthasználati jogosultságokat személyesen és digitális felületeken is meg lehet váltani változatlan áron. Fontos tudnivaló, hogy a 2020-ra szóló e-matricák érvényességi ideje nem a vásárlás időpontjától, hanem 2020. január 1-től 2021. január 31-ig tart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.