Készen állok a következő miniszterelnök-jelöltségre – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő kérdésre válaszolva évindító nemzetközi sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten.

Orbán készen áll a miniszterelnök-jelöltségre, indítja az új nemzeti konzultációkat

Közölte: bár a Fideszben még nincs döntés a nagyobbik kormánypárt 2022-es országgyűlési választásokon induló miniszterelnök-jelöltének személyéről, "én viszont készen állok".

Jönnek az új nemzeti konzuláticiók

Orbán Viktor igazat ad azoknak, akik szerint a Fidesz politizálása az elmúlt két évben harciasabb volt, mint korábban, de arra emlékeztetett, hogy ez egy kétéves, folyamatos kampány része volt.

"A kampánynak vége, vissza kell térni a korábbi politikához, újra kell például indítani a nemzeti konzultációkat"

- mondta.

Úgy fogalmazott, túl hosszú volt a politikai kampány, küzdelmes, harci, konfrontatív időszak, ezt az emberek nem szeretik, nehezen viselik, "én sem örülök neki". Hozzátette, ezt az időszakot le kell zárni, vissza kell térni a konzultációkhoz, amelyekből a miniszterelnök legalább kettőt tervez 2020-ban.

A kormányban tervezett személycseréket firtató kérdésre azt mondta, a kormányzás kockázatos és felelősségteljes munka, rendkívül nyomós ok nélkül nem kell változtatni; a stabilitás fontos érték, de ha javítani való van, azt ki kell javítani.

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Akkor leszel még egyszer miniszterelnök, ha a diliházban megválasztanak.
Bocs, de most elveszítettem a mértékletességemet.

És a mi pénzünkön se kórházat, se templomot, se stadiont , se akadémiát, se színházat ne építtess a határainkon kívül, sem közel, sem távol, de konzultációs levelekre se pazarolj, mert most már elegünk van belőled, Viktor, nem kicsit!
Akkora kártevője vagy a magyar nemzetnek, amilyet keresve sem találnánk az utóbbi 75 évben. Csak hogy tudd, mielőtt még megdicsőülnél a magad szemében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Még emlékszem arra, amikor kijött Sólyom Lászlótól és bejelentette, hogy a fidess felkészült, és készen áll a koirmányzásra. Aztán mi lett belőle! Lopás, csalás, hazudozás, páva tánc, országárulások sorozata, szemfényvesztés. Ha orbán készen áll, akkor azt jelenti- ami a programjuk "folytatjuk"- mindaazt amit kormányzás gyanánt művelnek.
kokopelli
"Isten nem ver bottal,
csak egy Orbán Viktorral!?" (:-()
kereső
@simmering73: De még Európát is!( Mondta Vaclav Havel!)
simmering73
@kereső: Ezt 2002-ben mondta. És a hülye magyarok (tisztelet a kivételnek) újra megválasztották ezt az ámokfutót.
tudode
Helyes!
.
Azt a katyvaszt, amit alkotmányos válságban vergődő "állam" címén létrehozott azt NEKIJE kell befejezni!
.
Az ország dolga lesz: ÚJ ÉLETET KEZDENI!
Nessy
@tudode: Ha még lesz hol és miből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.