Lakner Zoltán a maga nagyon megfontolt és iróniával átszőtt módján reagált a miniszterelnök sajtótájékoztatón elmondott szövegére. Alább a politológus közösségi oldalán közzétett véleményét szemlézzük. "Minden cím Woody Allenhez vezet... Márminthogy rögtön az elején én is az Annie Hallból vett idézettel éljek, ha már Orbán a mókusok elé vettetéssel harangozta be éves sajtótájékoztatóját. Kommunistagyanús megjegyzésem, hogy Horn Gyula havonta tartott ilyeneket... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Kedves revvax nagyon találó a megjegyzésed a témába vág ugyanis az a kupi ami itt az emberek fejében van. Nézzük pontosan miért van igazad, hogy ez a sajtótájékoztató hasonlít a Borkai videójához amiben kúrnak mint az állatok.
Amikor a tv közvetítés elején megjelent a kép azt hittem hogy az orosz tv moszkvai adását látom. A dekoráció olyan pornográfra sikeredett, hogy a magyar trikolórból a közvetítés nagy részén nem látható a zöld, de az orosz trikolórt megduplázva mutatja . No ezt nevezem én kupinak a fejekben és a közmédiában. Hogyan adják el az országnak a leggyalázatosabb módon, hogy vége a nemzeti függetlenségnek, méghozzá a magyar állami vezetők szándékai szerint, mert érdekük, nem a nemzet érdeke ezt csak ők állítják magukról. Orbán elárulta magát, nem az ország miniszterelnöke, hanem ő már a putyin dácsájában járja a guggolós néptáncot, balalajka zenéjére ropja a csasztuskát, ahol minyimum belőle is jány lehet, mert úgy elkurvult.
Eladott Ország
Orbán boldog, mert jó munkája és tisztességes fizetése van. “Ami az én életemhez kell, az rendezve van”
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/81115760_3158355114194639_6971151544007786496_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=jJft1CW-NYkAQltxGaPvoLoxwclux9BtWyVwSLYgTP9R8smJGys8fhB4A&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=6d344d7cbd792d89ab782fe9a527734a&oe=5E92019E
A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban egymás után. Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba-főbe vert az apja gyerekkorában (akit szintén Győzőnek hívnak), örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj-t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény. Hol egy Anikó, hol egy idősebb Győző, egy fiatalabb Győzike, vagy egy sajátlábas Ráhel. És nem fogják abbahagyni. Soha. Önszántukból a büdös életben soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.