Rácz Zsófia helyettes államtitkár országjárásra indul, első állomása Érpatak. Közben a kormánylap Novákot kérdezi a kinevezéséről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Marhajo valasztas! Nem tudom, ki volt az az eszleny, aki pont ezt a telepulest valasztotta ennek a szerencsetlen tyuknak, de kivancsi lennek majd azokra az "oszinte" valaszokra, amiket Erpatak kotoresre befogott kozmunkasitol fog kapni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Mert még ezt is megtehetik

Túl azon, hogy hazudik és, hogy vallottan taxatíve megsértik az átírt törvényt is, arról is kinyilatkozik, hogy hatalmi arrogancia a liba futtatása

Mottó:
Egy klasszikus arab-izraeli konfliktus vicc poénja szerint: Az izraeli képviselő mondja az arab dumájára: Na kérem innentől kéretik jegyzőkönyvbe venni a dolgot!
SA derék szép és okos Katinka mértes interjút adott a párt központi napilapjának. Novák Katalin. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, ahogy az várható volt öntötte magából a tömény marhaságot.
Még a sok baromkodásból is kilóg a „Miért kellett egy egyetemi hallgatót helyettes államtitkárrá megtenni?” kérdésre adott válasza: „Évek óta figyelemmel kísérem a munkáját, és bízom benne. A diplomáját pedig meg fogja szerezni, a tanulmányait most levelezőn folytatja.”. Nos túl azon a lényeges dolgon, hogy nem csak a diplomája nincs meg, de az egyetemi végzettsége sem. Ami pedig a „a tanulmányait most levelezőn folytatja.” több szempontból is hibás:
egyfelől; a jelen idő használata, lévén ennek feltételei vannak, s nem megy csettintésre. azaz csak a majd talán fogja folytatni, ha eleget tesz egy sor előírásnak. Bár nincsenek kétségeim, hogy az egyetem „szolgálatkész” lesz, ahogy abban sem, ha kell újabb rendelet módosításokkal segítik ezt a pofátlanságot.
másfelől; maga a rendelt szerint „az (1) bekezdésben meghatározott szakképzettséggel nem rendelkezik, de annak megszerzésére irányuló képzésben vesz részt”. Igen, egyértelmű nem az, hogy fog, hanem folyamatban van, azaz részt vesz!!! Ami ugye nem stimmel! =))
Persze magyarázat is van! =))
A következő kérdés szerint „Ha annak idején a Gyurcsány-kormány nevezett volna ki valakit diploma nélkül, önök is tiltakoztak volna.”.
Nos a válasz: „Miután mindaz, amit Gyurcsány Ferenc tett, hiteltelen volt, ezért egy ilyen döntésével kapcsolatban is bizalmatlan lettem volna. Amikor valaki nem alapozza meg a bizalmat, nincs miről beszélni. Bármi, amit ő mond és tesz,...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt.

Bármi, amit ő mond és tesz, bizalmatlanságot kelt az emberekben, hiszen nem is érdemel mást a tettei alapján”,
majd „mi az elmúlt tíz évben bebizonyítottuk a magyar embereknek, hogy érdemesek vagyunk a bizalmukra,”!
kereső
Ez a hülye tyúk. Amit ti tesztek az mind oké- bármilyen baromságról, aljasságról van is szó. És ezért "biznak "bennük az emberek. Gyurcsány meg bármit is tehet , akár jó, vagy a legszuperebb az akkor is rossz. Mert ti azt mondjátok. Nem vagy egy kicsit elszállva magadtól, meg a fidess-től?
Nessy
@kereső: Ami a tragédia, hogy már el is hiszik a hívekkel egyetemben amit mondanak, akár mekkora ostobaság, és valótlanság!
nevemnick
Ez a hölgyemény jobban tenné, ha egy kicsit a háttérbe vonulna, és a lespedt szája jártatása nélkül azt tenné, amivel megbízták, azaz védené a családokat, de egy olyan programmal, ami nem tesz különbséget a gazdagabb és a nagyobb létszámban leledző elszegényedett családok közt.
Amúgy Gyurcsányt szidhatjátok, annál nagyobb lesz a támogatottsága, mert még ezek szerint nem tudjátok, hogy a negatív reklám a legjobb reklám. :D
kereső
@nevemnick: Nem kell a családokat, és senkit sem megvédeni, de még csak védeni sem. Hagyják a családokat élni, felnőtt emberekről lévén szó.Nem kell mindenbe belepofázni- a hitbe, a hálószobába. Majd ha a családok látják, hogy ,na nem csak a "jelen" fényes, hanem a jövő is- akkor majd lesz több gyermek. Ha lesz megfelelő ( a kornak megfellelő) eü ellátás, oktatás, jövedelem- amely nem csak a napi kenyérre elég, akkor igen. Ja és nagyon kevés szó esik a családok megvédése kapcsán, azokról akiknek a család köszönhető- a nagyszülőkről, azokról akik legjobban ki vannak téve a szegénységnek, a betegségeknek- és lerohadt egészségügy ártalmainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.