Győrben január 26-án tartanak időközi választást.

Emberek fenyegetésével és megtévesztésével választási csalást készített elő a január 26-ai időközi választásra a Pollreisz Balázs polgármesterjelöltet támogató DK, Jobbik, LMP, Momentum és MSZP – jelentette be a Fidesz városi szervezetének alelnöke szombaton a megyeszékhelyen.

Fekete Dávid, aki a város alpolgármestere is, a sajtótájékoztatón azt mondta: tavaly novemberben az ellenzéki pártok által megbízott személyek szegény és hátrányos helyzetű embereket kerestek meg azzal, hogy egy videóban azt mondják,

őket régebben arra kényszerítették, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak arra, akire egyébként nem is szerettek volna.

Ez a 2013-as bajai akcióhoz hasonló videó – tette hozzá.

Az embereknek, akik között vannak szellemi fogyatékkal élők, írástudatlanok és olyanok, akik nem is győriek, néhány ezer forintot ajánlottak fel a szereplésért, de volt, akit munkahelyének elvesztésével fenyegettek meg – közölte.

A politikus hozzátette: a videót az időközi választás előtt szerette volna nyilvánosságra hozni a baloldal, hogy ezzel manipulálják a választókat, ezáltal az eredményeket.

A közeljövőben feljelentést tesznek az ügyben

– jelentette ki.

Elmondta azt is, hogy eddig egy tucat ember jelentkezett a Fidesznél, hogy szerepel ilyen videókban, és nyilatkozatot arról, kik, hol, mikor és milyen módon készítették elő a bűncselekményt és hogyan hajtották végre. Ezek a nyilatkozatok rendelkezésre állnak és pontosan le van írva bennük, hogy kik voltak az ellenzéki pártok megbízottjai – fogalmazott.

Ismét bebizonyosodott, hogy az ellenzéki pártoknak semmi sem szent, bármire képesek, hogy hatalomhoz és pénzhez jussanak, akár a legaljasabb bűncselekmények elkövetésé árán is

– hangoztatta.

Győrben január 26-án azért tartanak időközi választást, mert az október 13-án megválasztott polgármester, Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) november 8-ával lemondott tisztéről.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Na ha fidess ezt mondja, akkor bizonyára csalni fognak. Na nem az ellenzék- hanem aki kiabál. Tizen+ éve művelik ezt a csalafintaságot- rákenni az ellenre a saját gazemberségünket.
kissé felnőttem
A példátok ragadós tán csakis ezért legalább tanulékonyak. hányszor nem csaltatok? arról irnál okoska. értem Hallgatni arany? vagy beleegyezés,.
Nessy
@kereső: ismerik a régi Nesqvick reklámot! " Igyál még egy pohárral, és fogd a nyuszira!"
Macskaszem
Az égett narancsbukta szele megcsapta őket rendesen, már most magyarázzák a bukást.
bence
Hát ehhez aztán már tényleg vastag bőr kell , hogy amit művelnek azzal mindig mást gyanusítanak !
Borsodi
Magukból indulnak ki,elvégre mindig csalnak,hazudoznak.
Béla333
A Fidesz-magyar szótár szerint a következőről szól a cikk:

A Fidesz választási csalásra készül Győrben.
csak úgy....
a biztonság kedvéért,pár száz románt+ukránt györbe köne buszoztatni és ideglenesen bejelenteni,hogy ne tudjon "csalni" az ellenzék! :)
teuton
1. A romak buszoztatasat, a krumliajandekot, az nyuggerek valasztasok elötti megzsirozasat Erzsebet-utalvanyokkal, a külföldiek atjelenteset ki talalta ki?
2. A video, amire hivatkozott, valahogy eddig meg nem került elö, meg keszülöben van? Ezert nincs meg feljelentes sem?
Lepényleső
Az esetek 99%-ban mindig az osztó csal! Most itt úgy néz ki,hogy a fydes kapja a lapot? Holott tíz éve a
talon közelébe senki sem jutott? Netán ismételten fel az a helyzet állott,hogy a bűnöket ők követik el,
de mindig az ellenzék a vádlott? Itt semmi sem változott?
ómió
@Eladott Ország:A "bajai videó" volt a klasszikus példa! "Haladó" termék!
advocat
@Shikari: És ha ez csak elterelés, mert a sajátjukét mentik? Volt rá példa!!!
csipetke
A fidesz beszél választási csalásról?!Ezen már tényleg csak röhögni lehet...
Eladott Ország
@ómió: ma, 13:16; Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
ómió
@Eladott Ország: Legalább egy picit emeld odébb a tűt a bolsi lemezen! Ott már biztos Lenin efftárs szólna hozzád!
ómió
@Eladott Ország: Mondtam már: a Lenin idézeteidet tartsd meg!
ómió
@Eladott Ország: Pontosan! És ez rátok, bolsikra vonatkozik! Különösen a 90-es éveket jellemzi, amikor több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon tűnt el", miközben a bolsevik milliárdosok (köztük Böszme vezíretekkel) egymásután masíroztak elő a "szőnyeg alól"!
Eriksson
@ómió: ...és bizony mára elolvadt a sok százezer miiliárdnyi közvagyon, melyet az MSZP privatizált magának anno, a rendszerváltozás idején. Joggal kérdezhető: Hol a pénz elvtársak?
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 16:07; Orbán vagyona 1800-2000 milliárd forint + svájci és hongkongi, ill. offshore bankszámlák.
Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része felesége, apja, Tiborcz és strómanjaik, Mészáros, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van.
olkt.hu/orban-vagyona-1800-2000-milliard-forint-svajci-es-hongkongi-ill-offshore-bankszamlak/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR3lJq1G7YpzcMKFHxznQibBPnuHMhw9RihksZmosOIQPnQhKRh6US7a2ic
Legjobb lenne, ha befognád a fideszes faszszopó pofádat, te agyhalott fideszbirka! Kussoljál a jóbüdös qrva anyádba, te ökör!
Eriksson
@Eladott Ország: No lám! A következetes másolásokon túl nyomokban felsejlik benned a választékos szókincs is. Különösen az utolsó mondatod erősen árulkodó.
Eriksson
@Shikari: Mostanában Szanyi kapitány kezd mesélni...
Eriksson
@Shikari: Figyelni kell minden szavára, mint a viszkikedvelőjére.
Sámannus
Teljesen nyugodt vagyok, a fidesz maga alá rosált, minden csövön ezt óbégázzák. Itt például az MTI (Moszkvai Távirati Iroda.)
Sámannus
@Eriksson: Szanyi kapitány már ágyba vizel, és nem tudja mit beszél.
Eriksson
@Sámannus: Nana! Nem fogatlan még az oroszlán.
Eriksson
@Shikari: Lepcsesek. Síppal dobbal akarnak verebet fogni.
ómió
@Eladott Ország: Bizony nem fidelitas szemináriun, "hülyegyerek", hanem a valóság!
ómió
@Eriksson:Hol? Csak fel kell lapozni a leggazdagabb magyarokról készült "kiadványt". Ott rengeteg a korábban a "tulajdon lopás" meg a burzsoá "kizsákmányolás" elméletét - mostanra meg az ellenkezőjét - valló "haladó" ! Hát az ő zsebeikben!
Eriksson
@ómió: Jó ötlet. Onnan megtudhatjuk, kik azok a szociálisan legérzékenyebb elvtársak.
nezelodo
Jaj, csak nem attól félnek a fiúk, hogy tanultak tőlük és most az ellenfelek fuvarozzák szavazni a város és környékén dolgozó vendégmunkásokat, mint Pápán is tették legutóbb. Lehet, hogy a tanítványok nagyban csinálják, és befogják fuvarozni az ukránul kiírt menetrendű munkásbuszokat, Győr, Tét, Sárvár, Celldömölk, Pápa stb. térségéből, mert már ők is megtanultak nagyot álmodni!
ómió
@Eladott Ország:Hogy te kire mit aljaskodsz rá, nyomika, arra mindenki magasról tesz.
ómió
@Eladott Ország: Lenin-idézet linkjeidet tartsd meg! Olyat se olvasok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.