A kormánypárti frakciók szerint is meg kell állítani a "börtönbizniszt", azt a jelenséget, hogy a fogva tartottak milliókat perelnek ki az államtól az általuk rossznak tartott börtönviszonyok miatt.

Folytatja a kormánypárt a sorosazást – és egy új szót ki kitaláltak rögvest

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a kormánypártok egyetértenek az Orbán Viktor kormányfő múlt csütörtöki évkezdő sajtótájékoztatóján elmondottakkal, miszerint gyilkosok, gyermekgyilkosok, rablók, csalók, erőszaktevők az ügyvédjeik segítségével milliókat perelnek ki az államtól a börtönkörülményekre hivatkozva.

Ez a "börtönbiznisz" mára iparággá vált – mondta a frakciószóvivő, hozzátéve: bűnözők és ügyvédek gazdagodnak ezen, a rabok fejenként 6-10 millió forintra perlik az államot, "és több ezer ilyen pert indítottak dörzsölt ügyvédek a Soros-hálózat segítségével". A bűnözőknek nem pénzjutalom, hanem büntetés jár – hangsúlyozta.

Nacsa Lőrinc közölte: Magyarországon a börtönkörülmények sokat javultak az elmúlt években, több férőhely és új börtönök épültek és épülnek.

Hozzátette: várják a kormány ez irányú javaslatait, előterjesztését, amelyet a Fidesz- és a KDNP-frakció támogatni fog. Jelezte, a fogva tartás körülményeit a hazain kívül nemzetközi egyezmények is szabályozzák. Azt a keretrendszert szeretnék szabályozni, amely megakadályozza ezt a jelenséget.

Kép: 

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez a "börtönbiznisz" mára iparággá vált – mondta a frakciószóvivő, hozzátéve: bűnözők és ügyvédek gazdagodnak ezen, a rabok fejenként 6-10 millió forintra perlik az államot, "és több ezer ilyen pert indítottak dörzsölt ügyvédek a Soros-hálózat segítségével". A bűnözőknek nem pénzjutalom, hanem büntetés jár – hangsúlyozta.
Te meg a nem is létező pártod után veszel fel havi milliókat. És néha hülyeségeket beszélsz! Meg kell nézni egy osztrák börtönt. Ott is bűnözők vannak. De esetleg mást is látnak, és akkor esetleg még meg is javulhatnak. Jó. Lombroso máskép látta, de nem volt igaza. Mint kiderült.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Leborult hirtelen a választói akarat előtt annak a bolhapattanásnyi pártnak a tagja, amelyik a büdös életben nem látott még választópolgárt a fülkében behúzni az ikszet rájuk. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/nacsal.jpg
– Látsz? – Alig, nincs rajtam a szemüvegem Hát ez a Nacsa isteni! Ha ezek keresztények és demokraták lennének, akkor nem cseleznék ki az embereket – beleőrülve a hatalomba -, hanem ügyesen megméretnék magukat választáson. De nagyon jól tudják, hogy nagyítóval látszanának csak. Valamennyire. Ha erős a nagyító. És ezeket a Nacsa féléket, a mi fénylő csillagunk személyesen választotta ki, hogy bekerülhessen a magas testületbe. Jó is az, mikor látom, hogy értő kezekben van az ország sorsa. Gyakorlatilag a teljes ormánypárt idióta tolvajokból áll össze, senki nem lehet okosabb a bandavezérnél, csak az a baj, hogy ő is tökhülye.A kereszténydemokraták nálunk csak egy rohadtul jól élő alakulat – Orbán érdek ölében. Tudják, mire jók a magyar közéletben? Arra, amire a tehén farka: azzal csapkodja a kellemetlenkedő legyeket. Besegítenek Orbánnak csapkodni, ütni-vágni azokat, akiknek nem a Mindenható súgja a fülükbe a hitet, az erkölcsöt és a tudást. Cserébe a közpénz luxusukért. De hát pontosan ilyen emberekre van szüksége a hatalomnak, és bár még fiatalember ez a Nacsa Lőrinc, rajta már semmilyen ösztöndíjprogram nem segít. Lehet akárhány diplomája, ha a képzettségét, a műveltségét, szaktudását nem tudja bizonyítani. Most gonoszul azt is mondhatnám, hogy pont oda és arra való, ahol most van. Egy Orbán-Semjén pártkatona, önálló gondolat, személyiség nélkül. De hát pontosan azért lehet a jól fizető országgyűlési képviselői állásában is. Tehetségtelenségért 1 385 580 forint közpént kap. Így még undorítóbb.
advocat
És kedves okostojás! A napi 1200 forintnyi vagy valamivel több összeget a rabok - ÜGYVÉD nélkül is - kérhetik!
tudode
Próbálnának ezek az ifjak, akik zsíros állami állás céljából sertepertélnek, ellentmondani őféleseggének, megtudnák hol van a magyarok Istene!
.
Lapát, kasza!
Lepényleső
...s még a perlekedéseknek nincsen vége,főleg ha az itthoni hat millió felébred végre?
Sámannus
Jó szó ez a börtön biznisz. Erre készül a pohos bandája is, de megvéggyük Vagy védje őket Soros?
karma1
En az o helyukben ezt nem nagyon forsziroznam,inkabb orulnek, hogyha odakerulnek, akkor en is agalhatnek a rossz tartas ellen...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 27., 20:16
Eljegyezték Gwen Stefanit
Szórakozás - 2020. October 27., 17:19
Igazi Bob Dylan relikviák kerültek elő