Orbán Viktor szerint a „klímarongálókkal” kell megfizettetni a klímasemlegesség költségeit. Klímavédelmi különadót fizethetnek az energiaszektor vállalatai, ha a kormány elfogadja a minisztérium javaslatát, amely az új klíma és energiastratégiai csomagban szerepel. Orbán Viktor csütörtökön beszélt arról, hogy kiemelten fontos a klímavédelem ügye. A Momentum szerint jó hír, hogy a kormány is a klímavédelem ügye mellé áll, de attól tartanak, hogy ennek elsősorban pénzügyi okai lehetnek. Az ellenzék úgy véli, a kormány csak azért foglalkozik a témával, mert az manapság népszerű és újabb uniós források hívhatók le a segítségével. "A klímavédelem rendkívül fontos dolog, ugyanakkor rendkívül drága is"- jelentette ki korábban a miniszerelnök, aki szerint a "klímarongálókkal" kell megfizettetni a klímasemlegesség költségeit. A miniszterelnök februárban jelenti be, mik lesznek a konkrét intézkedések.

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Számból vetted ki a szót. Most, hogy orbán "jó" akar lenni az EU.ban, (azok után, hogy elsummantotta az eu-s konzultációt), az állam visszavásárolja a tönkre tett, és kizsebelt erőművet, miután jól megtámogatta 7 milliárddal.A tulajdonosok meg voltak olyan szivesek hogy ezt az összeget + a cég eredménytartalékát felvenni osztalékként. Kiváncsi vagyok mennyit ér meg az adófizetőknek ez a qrva jó üzlet.
Nessy
@kereső: Na látod, ezt nem kérdezi meg a kutya sem! Mi közöd hozzá? Fizess, és silentium!
Eriksson
Ez lesz a levegőadó.
Mégiscsak a szegények fogják fizetni, mert ők vannak többen.
namihami
Remélem, hogy a törvényben az is meg fog jelenni, hogy a beszedett pénz melyik Mészáros/Orbán vagy egyéb baráti kör bankbetétjén fog végül landolni. És valóban nem úgy lesz.
Tapasztalataim szerint az ilyen és hasonló pénzek (pl. chipsadó) se sosem arra a célra mentek, amire kiírták. Akkor pont ez miért?
CsipkeRózsa
Hogy lehet megállapítani, ki mennyire rongál?

Ez egy olyan adó legyen, amit a kormány fizet ki Orbán kasszájából. Orbán ne akarjon két helyről beszedni egy országokra kiterjedő EU adót, egyszer kizsarolja az EU-tól, egyszer pedig az itthoni nagybani érintettektől, akik továbbadják nekünk az árak alakításával.
Clavigo
Biztos,hogy " f@sza " lesz,,mint minden ,,amihez ezek hozzányúltak,kitaláltak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.