A 2008 és 2018 közötti időszakban a 30-39 éves korcsoport aránya 27 százalékról 18 százalékra csökkent a tanárok körében.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tiszta szerencse, hogy gyerek se nagyon van, akit tanítani kéne. Ja, azért mennek a tanárok külföldre dolgozni, mert a gyerekeket is odaviszik a szüleik. Őszintén, mi a f@szt vártak? Húsz-huszonöt éve nem fizetik meg a tanárokat, Európa legrosszabbul kereső pedagógusait tartjuk fenn. Megbecsülés konkrétan nulla, csak az nem rúg beléjük, aki nem akar. Szakmai szabadság nulla, akkor is hülyeségeket kell tanítaniuk, ha nem akarnak. Mindez megspékelve olyan trükkökkel, mint az óravázlatokból összeállítandó tök fölösleges portfólió. Már 45 éve sem fizették meg, de legalább nem b@szogatták. Közben a Körmendi iskolát ahol "szerelembe" esett KDNP-s képviselő a diákkal, inkább bezárják, mint kivizsgálják mi is volt ott.
Béla333
Ez volt a cél, igaz Fideszesek? Lepusztítani az oktatást!
Ehhez jó az irány...
Eladott Ország
@Béla333: ma, 16:55; A gondolkodás ugyanis veszélyes a diktatúrára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.