Mészáros Lőrinc rekordévet zárt, Szíjj László visszaesett, de egy-egy zsíros falat szinte minden NER-prominensnek jutott. Egyszer fent, máskor lent. Borús lehetett Jászai Gellért hangulata, miután a befolyása alatt álló 4iG informatikai nagyvállalat az év üzletétől esett el, amikor meghiúsult a T-Systemsszel tervezett összefonódás. Az okokról nem sok konkrétum tudható, mindenesetre a Magyar Telekom szerint „a 4iG és a Magyar Telekom tovább vizsgálják az együttműködési lehetőségeket annak érdekében, hogy partnerségre lépjenek a nagyvállalati és az állami szektor számára értékesített szolgáltatások területén.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez Orbánia; lopnak, csalnak és hazudnak! =)) A birkák meg bégetnek! Majd azt írtam, hogy békésen, de nem, még arrogáns pofátlan hangnemben ócsárolnak mindenkit, aki csak gondolkodni is mer a dolgok folyásáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.