Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester megrendítően szép beszédet mondott annak emlékére, hogy 75 évvel ezelőtt, január 13-án a Kun páter nevű katolikus pap és a hozzá csapodó nyilas horda, a Maros utcai zsidó kórházban és a mellette lévő zsidó szeretetházban "Krisztus nevében " kegyetlenül meggyilkolta a kórházban és a szeretetházban lakó összes idős, beteg embert, valamint a teljes személyzetet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Teljesen igaza van! Ezt a szobrot meggyalázták, amikor egy nyilas tömeggyilkos is felkerült rá. Hiába kaparják le a nevét, a szobor már be lett mocskolva!
fahrenheit451
A nők szerint egy kiadós forró fürdővel minden mocskot le lehet mosni.
Ezt nem tudom megerősíteni, mert még nem voltam nő. (majdnem azt írtam, hogy nővel :)
Bár a 40 éves szűz c. film nagyon teccet. Valamikor. Valamiért.

Azért autószerelés után kevés egy forró fürdő, hogy minden mocskot lemosson magáról az ember - kell még egy kis plusz, egy kis extra, mert van vízben oldódó mocsok meg van vízben nem oldódó mocsok.
fahrenheit451
Már majdnem lemostuk a gyalázatot, de aztán jöttek az újabb gyalázatosak.
Sajnos, ezt a gyalázatot sem lehet csak úgy lemosni (extrával sem), ez újabb sok év, sok tíz év múlva halványul el, kopik le.
De ha maradnak a gyalázatosak, vagy jönnek újabb gyalázatosak, akkor beleragadunk gyalázatba örökre.

A bűnösöknél a sírás sok esetben nem megbánást jelenti, hanem önsajnálatot - a lebukás miatti szégyenérzet nyomasztó terhét.
Ki gondolja komolyan, hogy Pokorni nem tudta, és hogy csak sumákolt?
És ha nem derül ki, tovább játszotta volna a színjátékot, és egy amúgy is megosztó emlékműbe vésve hagyta volna tovább ünnepeltetni a nyilas gyilkos nagyapját.
És egy ilyen hulladék közszereplő...
Ez pedig Magyarország szégyen az összes hulladék fideszes politikussal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.