Ma nagyobb a lemaradásunk az EU-15 átlagától és a visegrádi országoktól számos, alapvető egészségi állapotot jelző mutatót illetően, mint a nyolcvanas évek végén volt. Az egészségügyet negligáló politika sok tízezer ember életébe került, a kormányzat pedig nem vállalja ezért a felelősséget, aminek cinikus megjelenése, hogy most éppen a kórtermek kifestése lett a legfontosabb feladat - mondta az Egészségügy öt dimenzióban című keddi konferencián előadásában Orosz Éva professzor, az ELTE Társadalomtudományi Kar Szociálpolitikai doktori program vezetője.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@RonaGyuri: Ez veletek is így van, mindent másra fogtok mielőtt magatokba néznétek. Az, hogy a magyar ember baszik elmenni szűrővizsgálatokra nem más hibája hanem a sajátja. Én évente megyek azokra amelyek fontosak, a kevésbé fontosakra meg ahogy azt kell. Gesztesi is még élhetne ha lett volna egészségtudata, egy kardio CT és sok minden kiderülhetett volna még időben. A másik fontos dolog a magyar emberek táplálkozása. Megesznek minden szemetet, jó zsíros kajákat, búza mentes kenyeret, és még lehetne sorolni, a mozgásszegény életmódról meg már ne is beszéljünk, ami meg aztán tényleg nem pénz kérdése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Nessy: oh ez tőle kedves csipkelődés! =))
division
@Nessy: Az csak kifogás hogy nincs idő naponta egy fél órát mozogni. Amikor meg tudja az ember, hogy évente kell mennie vizsgálatra, előbb kell bejelentkezni, vagy el lehet menni magán úton is ha életbevágó. Akinek van havonta 30 ezre cigire meg piára, annak lehet évente egy CT - re is. RonaGyuri miatt meg nem fogom magam szégyellni, ahogyan még pár aljaskodó ember miatt sem itt az oldalon, neveket inkább nem írok.
division
@RonaGyuri: "Ez veletek is így van, mindent másra fogtok mielőtt magatokba néznétek" Ebben semmiféle mocskolódás nem volt, ez szimpla tény. Akinek ma itt szarul megy, annak a Fidesz az oka, más el sem képzelhető. Ugatni meg a kutyák szoktak.
RonaGyuri
@division: az a tény, hogy te egy ócska gátlástalan hazudós tróger vagy! =))
Amit te itt művelsz arra kedves megjegyzés az ugatás, mert a kutya - még a legrühesebbje is - hozzád képest ... =))
Takarodj és szórakoztass másokat! =))
vagy a szaros fityesznyik főnökeid arra utasítottak, hogy itt kell maradj??? =))
division
@RonaGyuri: Te nekem ne parancsolgass, mert csak egy kis senki vagy hozzám képest, matematikus elvtárs:-)
teuton
@division: En ugy emlekszem, hogy 10 eve mar a fidesz iranyit mindent, es Gyurcsanyhoz kepest ist sokat romlott az egeszsegügy helyzete, holott akkor egy vilagvalsag volt! Szoval akkor most gyurcsanyozni nem lehet, de biztosan a Soros-szervezetek a bünösek az egeszsegügy romlasaert. Esetleg a nemletezö migansok. Vagy Merkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.