A független országgyűlési képviselőnek eszébe jutott, hogy a tavaly jogerősen négy évre ítélt volt fideszes országgyűlési képviselőnek szombaton kellett volna bevonulnia a börtönbe, de egyelőre nem tudni, hogy ezt meg is tette, vagy sem. A BVOP a hét végére ígért tájékoztatást.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebookon számolt be arról, hogy hétfőn elkezdődött a fideszes országgyűlési képviselő Simonka György ügyének tárgyalása, és ennek kapcsán jutott eszébe, hogy mi is lehet Mengyi Rolanddal – szúrta ki a bejegyzést a 24.hu.

Hadházy Ákos szerint a fideszes Mengyi Rolandnak már börtönben kellene lennie

Mengyi Roland (Fidesz), az Országgyűlés gazdasági bizottságának alelnöke felszólal az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tavalyi tevékenységéről szóló beszámoló általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. június 8-án

Fotó, címlapi kép: MTI/Kovács Attila

A volt fideszes országgyűlési képviselőt tavaly ugyanis jogerősen négy év börtönre ítéltek költségvetési csalás kísérlete és befolyással üzérkedés miatt.

Még decemberben kérdeztem meg a büntetés-végrehajtástól, hogy bevonult-e a nagyúr letölteni a büntetését, vagy talált valami kibúvót. A válasz határidőre elkészült, de valahogy csak múlt pénteken jutott el hozzám

írja bejegyzésében.

Hadházy szerint a BVOP válaszából az derült ki, hogy 

- Mengyinek szombaton kellett volna bevonulnia a börtönbe

- az viszont nem derült ki, hogy ennek a felszólításnak eleget tett, vagy sem.

Hadházy ezért újabb kérdéseket küldött a BVOP-nek hétfőn, hogy hova és mikor vonult be börtönbe Mengyi, kedden pedig személyesen is bement a büntetés-végrehajtáshoz. A BVOP a hét végére ígért tájékoztatást.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: @Eriksson: orbánnak az a szerencséje,hogy sok ilyen buta,gondolkodásra képtelen emberke létezik magyarországon,mint ti ketten!
@Shikari: a lumpen munkakerülö,aki napi 16 órában itt önti magából a "bölcsességet" :) ,önkritika nélkül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: ök más vallás,más felekezet...
Eladott Ország
Nem jogállam az, ami Magyarországon van, hanem trágyadomb! Ahol a fideszes pártállam által irányított főügyész és hatóságok döntik el hogy melyik üggyel mi legyen, nem a jog, és azt is, hogy miniszterelnöki utasításra döntenek letartóztatásokról, illetve arról hogy melyik üggyel kell foglalkozni és melyikkel nem ott semmi esetre sem beszélhetünk jogállamról! A jó öreg Montesquieu már anno megmondta, hogy "Ahol a hatalomnak joga van, ott a jognak nincs hatalma"! Márpedig nálunk szerintem vastagon ez folyik! Személyekre szabott törvényeket gyártanak, és alkalmaznak attól függően hogy az illető fideszes-e vagy nem! Egyes kényes ügyeket pont azért húznak mint a rétestésztát hogy elévüljenek, ne lehessen felelősségre vonás! Gyanítom, hogy ezt tudatosan csinálja a főügyész! A másik a titkosítás mely szintén "exhasra", főleg akkor működik mikor kormánypárti politikus az érintett, és az illető pl. kormány, vagy közeli ember! Ez a jogállam megcsúfolása. Ezután csak a hülye nem látja, de minden normális ember saját bőrén is tapasztalhatja már 9 éve! Szóval óriási a maszatolás ha fideszes érintettről van szó, és az illető nyugodtan csinálhat bármit és nyugodtan alhat, sosem kerül börtönbe!
Nyírfa
@csak úgy...: Ugyanolyanok, mint a szcientológusok.
csak úgy....
@Nyírfa: nem tudom,hogy azoknak a prófétájuk mit igért a híveknek lényeg,hogy jól csinálta! gyarapodik mint lölö felcsuton! a magyar próféta sem igért semmit az illibsin kívül...,lesz itt még hiszti,mire észbe kap az agyilag bonyolult társulat...
Borsodi
A többi fideszessel együtt.Kár,hogy a törvény rájuk nem vonatkozik.
Sámannus
Szerintem is minyimum pórázon kellene magas falak között sétáltatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.