Titokban vonult be szombaton a kecskeméti börtönbe Mengyi Roland volt fideszes parlamenti képviselő, akit szeptember végén ítéltek jogerősen négyéves börtönbüntetésre költségvetési csalás kísérlete és más bűncselekmények miatt – tudta meg a Blikk.

Bevonult a "luxusbörtönbe" a volt fideszes képviselő, Voldemort, aki egyágyas szobában él

Megyaszó, 2015. szeptember 24. Mengyi Roland, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond, balról Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Harangod-Mag cégcsoport 420 millió forintos beruházással elkészült húsüzemének átadóján a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón 2015. szeptember 24-én. A növénytermesztéssel, állattenyésztéssel, gyümölcstermesztéssel foglalkozó, mintegy kétszáz embert alkalmazó Harangod-Mag Kft. a húsüzem beruházásához csaknem 100 millió forintot nyert uniós pályázaton.

Decemberben kellett volna megkezdenie a büntetésének letöltését, de halasztást kaphatott, így a karácsonyt még családjával tölthette.

A bulvárlap úgy tudja, a politikus (aki korábban Voldemortnak szólíttatta magát – a szerk.) Kecskeméten, Magyarország legjobb, európai színvonalú börtönében van. Azt mondják, szinte egy szanatórium az a hely.

A 800 milliós csalási kísérlet miatt elítélt fideszes politikus börtönkörülményeiről a Blikk így ír:

Egyágyas, jól felszerelt szobák vannak. A fürdőszoba ugyan közös, de van például közös konyha, ahol főzhettünk, a hozzávalókat pedig a börtön boltjában vásárolhattuk meg

– mondta el egy névtelenséget kérő férfi, aki korábban hónapokat töltött az intézményében.

A rabok többsége reggel kisbusszal jár dolgozni. Többnyire reggel 6-tól délután 2-ig tart a műszak. A munka végén választható menü várja őket a börtönkantinban.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Vajda János

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mivel várható a létszámbővülés 2022 után, ezért elkészült az új fidesz székház is, várkapitányság helyett börtönőrökkel, és Gundel menza helyett közétkeztetéssel. Boldogan fizetjük a költségeket.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/80435881_695348564205213_3819751386858389504_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=40pTLgBUdbcAQnzLYtsXrDlNEb5PRSkmz5Zbmei-QLkvem9jYPkjooZnA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=95688c1c87968b2b7ee74f4611033532&oe=5EB13AED
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Borsodi: Aki éppen "mély" átéléssel arra gondol, hogy milyenek lehetnek a sittes esték? :)
tudode
Előrelátásból, vagy gondoskodásból
.
---- Jövőre kezdik el építeni az új börtönt Komlón
.
.
24.hu/belfold/2019/12/16/komlo-borton-epitkezes/
.
Az 500 férőhely talán kevés is lesz!
Sámannus
A fideszes bűnözőknek a köztársaság elleni támadásért is felelni kell. Hazaárulás és az önkényuralom bevezetése miatt
1magyar
A jó curva anyjukat akik ezt nem a kórházakban valósítják meg azoknak akik a munkában betegednek meg nem a rablás,gyilkolás, csalásban!!!
Ki a fa@ ítéli meg a börtönlakóknak a milliókat???
Lepényleső
Ennek ellenére várhatóan a hatóság fél év múlva rehabilitálva szabadlábra helyezi,majd a bíróság
a rossz börtönkörülményekre hivatkozva 1000 millió Ft-ot megítél neki,- kedvét ne szegje semmi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.