Titokban vonult be szombaton a kecskeméti börtönbe Mengyi Roland volt fideszes parlamenti képviselő, akit szeptember végén ítéltek jogerősen négyéves börtönbüntetésre költségvetési csalás kísérlete és más bűncselekmények miatt – tudta meg a Blikk.

Bevonult a "luxusbörtönbe" a volt fideszes képviselő, Voldemort, aki egyágyas szobában él

Megyaszó, 2015. szeptember 24. Mengyi Roland, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond, balról Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Harangod-Mag cégcsoport 420 millió forintos beruházással elkészült húsüzemének átadóján a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón 2015. szeptember 24-én. A növénytermesztéssel, állattenyésztéssel, gyümölcstermesztéssel foglalkozó, mintegy kétszáz embert alkalmazó Harangod-Mag Kft. a húsüzem beruházásához csaknem 100 millió forintot nyert uniós pályázaton.

Decemberben kellett volna megkezdenie a büntetésének letöltését, de halasztást kaphatott, így a karácsonyt még családjával tölthette.

A bulvárlap úgy tudja, a politikus (aki korábban Voldemortnak szólíttatta magát – a szerk.) Kecskeméten, Magyarország legjobb, európai színvonalú börtönében van. Azt mondják, szinte egy szanatórium az a hely.

A 800 milliós csalási kísérlet miatt elítélt fideszes politikus börtönkörülményeiről a Blikk így ír:

Egyágyas, jól felszerelt szobák vannak. A fürdőszoba ugyan közös, de van például közös konyha, ahol főzhettünk, a hozzávalókat pedig a börtön boltjában vásárolhattuk meg

– mondta el egy névtelenséget kérő férfi, aki korábban hónapokat töltött az intézményében.

A rabok többsége reggel kisbusszal jár dolgozni. Többnyire reggel 6-tól délután 2-ig tart a műszak. A munka végén választható menü várja őket a börtönkantinban.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Vajda János

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mivel várható a létszámbővülés 2022 után, ezért elkészült az új fidesz székház is, várkapitányság helyett börtönőrökkel, és Gundel menza helyett közétkeztetéssel. Boldogan fizetjük a költségeket.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/80435881_695348564205213_3819751386858389504_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=40pTLgBUdbcAQnzLYtsXrDlNEb5PRSkmz5Zbmei-QLkvem9jYPkjooZnA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=95688c1c87968b2b7ee74f4611033532&oe=5EB13AED
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Tudomásul kell venni, hogy "az úr a pokolban is úr".
Ilyen előnyöket élvezhet az akit megillethet a hallgatás ára, mivel Voldemortnak "Hatalma van a sötét nagyúr legyőzéséhez."
nezelodo
Ha minden az igazság szerint zajlik, hamarosan ott üléseznek az elsöprőék.
Eladott Ország
Mivel várható a létszámbővülés 2022 után, ezért elkészült az új fidesz székház is, várkapitányság helyett börtönőrökkel, és Gundel menza helyett közétkeztetéssel. Boldogan fizetjük a költségeket.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/80435881_695348564205213_3819751386858389504_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=40pTLgBUdbcAQnzLYtsXrDlNEb5PRSkmz5Zbmei-QLkvem9jYPkjooZnA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=95688c1c87968b2b7ee74f4611033532&oe=5EB13AED
Jozefina
A fidesz-kdnp részére épített "lakóház"!!!?? Talán magánkézben van, hogy gondoskodni tudjanak a beutaltak szinvonalas ellátásáról!!?? Remélhetőleg kápolnával együtt lett építve, hogy naponta vezekelni tudjanak!!!
Qqberci
Mellé kéne már csukni a csutkányt is, hogy ne unatkozzon...
Eladott Ország
Én is abban reménykedem, hogy a következő fidesz kongresszus a Kecskeméti böriben lesz
Clavigo
Jó ez a fotó,,,... Milyen jól állna egy lapát ( pék,szenes,,stb ) ,,a mi Dzsozink arcán...
sokanvagyunk
Gondolom, a parlamentből díszőrség vigyázza ott-tartózkodásuk nyugalmát.
Clavigo
@sokanvagyunk: ..meg a Gundel kihelyezett részlege "vigyázza" az étvágyát...
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 11:36; Ha híre megy, hogy a miniszterelnöki Gundel-menzán fillérekért lehet zabálni, özönleni fog a nép a Várba. A zaftos téma bővebb kifejtése előtt nézzünk meg két étlapot! Az egyik a Karmelita-menza, aminek működtetését t nyerte el pályázaton a Gundel, a másik egy közepes árfekvésű budapesti étterem étlapja.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/01/%C3%A9tlap.png
Túl sok magyarázat nem kell hozzá, hogy miért érdemes a Várba vándorolni egy jó kis ebédért. Ott ugyanis már beköszöntött a kommunizmus. Szinte ingyen lehet ebédelni.

Tízezrek… Mit tízezrek! Százezrek, sőt milliók fogják megostromolni a Várat, hogy Orbánnal költhessék el szerény ebédjét. Annyian lesznek, hogy el sem fognak férni a Várban, még talán szegény Orbánt és csapatát is kiszorítják onnan. És akkor hol fog ebédelni szegény Orbán és csapata ilyen olcsón? Ennyiből még a börtönkosztot se lehet kihozni. De mitől ilyen olcsó a kaja a miniszterelnökségen, ha még otthon se lehetne kihozni 300-ból egy csülkös bablevest, vagy 260-ból egy somlói galuskát? Hát a mi adóforintjainkból, polgártársaim. Nem elég, hogy magas fizetést adunk a méltóságos uraknak, még az ebédjüket is velünk fizettetik meg. Pedig, ha már a fizetésüket nem akarják erre költeni, telne akár a lopott pénzből is, de azt inkább Ibizán költik el.
SystemError
A kecskeméti lesz a fideszes luxus börtön. Jó, hogy gondol erre is a fidesz.. Lehetne mérdelődni ezen is, de önmagában már ez is jó írány, hogy van fideszes börtön...:) Persze az összebeszélés miatt már nem sok hely van. Sajnos Vikinek már rendes fegyház fog jutni, ha az elméje bírja addig gyógyszerrel
sokanvagyunk
"Egy életet ledolgozott, kisnyugdíjas idős házaspár keres biztonságos lakosztályt teljes ellátással életfogytiglan időre, lehetőleg a vonzó kecskeméti intézetbe."
www.blikk.hu/galeria/ime-mengyi-roland-bortone-kecskemeten/8gc827k
CsipkeRózsa
Egész jó hely! Kár, hogy nincs külön WC, fürdőszoba.

Ezt a fidesz valóban saját maguknak építtette.
Sámannus
Az lenne a hír, ha a képen mellette lévő hordaná a küblit neki.
namihami
És, jó magaviselet esetén, a hétvégeket otthon töltheti. És nyárra kap egy hónap fizetett szabadságot.
CsipkeRózsa
@fahrenheit451: Nagyon jó Molnár Csaba beolvasása, amit belinkeltél.
SystemError
@Borsodi: Aki éppen "mély" átéléssel arra gondol, hogy milyenek lehetnek a sittes esték? :)
tudode
Előrelátásból, vagy gondoskodásból
.
---- Jövőre kezdik el építeni az új börtönt Komlón
.
.
24.hu/belfold/2019/12/16/komlo-borton-epitkezes/
.
Az 500 férőhely talán kevés is lesz!
Sámannus
A fideszes bűnözőknek a köztársaság elleni támadásért is felelni kell. Hazaárulás és az önkényuralom bevezetése miatt
1magyar
A jó curva anyjukat akik ezt nem a kórházakban valósítják meg azoknak akik a munkában betegednek meg nem a rablás,gyilkolás, csalásban!!!
Ki a fa@ ítéli meg a börtönlakóknak a milliókat???
Lepényleső
Ennek ellenére várhatóan a hatóság fél év múlva rehabilitálva szabadlábra helyezi,majd a bíróság
a rossz börtönkörülményekre hivatkozva 1000 millió Ft-ot megítél neki,- kedvét ne szegje semmi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.