Fotózás mentette meg a ráktól Zalatnay Cinit

Zalatnay Sarolta nemrégiben a Táncdalfesztiválon lépett fel, ami jól bizonyítja, hogy tele van energiával, és sorra szeretné gyűjteni magának a szebbnél szebb emlékeket. Legalább ilyen csodás emlék volt számára az a pillanat is, amikor 53 évesen levetkőzött a Playboynak. Az énekesnő a Borsnak árulta el, hogy és mennyit segített neki a fotózás.

Az énekesnőnél 2001-ben diagnosztizáltak petefészekrákot, ami után műtét és kemoterápia következett. Ekkortájt Cini felkereste a Playboy magazint, mert szerette volna, ha a Vöröságyasok című könyvéből részleteket hoz le a lap.

Mondták, hogy köszönik, de nem. Pár nap múlva felhívtak, hogy menjek vissza. Kérdezték, mit szólnék ahhoz, ha fotóznának a lapba? Ez vicc? Ötvenhárom évesen erre kérnek? Vacilláltam, végül igent mondtam

– emlékezett vissza Cini, akinek mindössze két feltétele volt a fotózással kapcsolatban: csak azok a képek mehetnek ki, amelyekre ő rábólint, illetve csak annyira retusálhatják, hogy megismerjék az utcán. A lap több mint 90 ezer példányt adott el, amit senkinek sem sikerült felülmúlnia.

Meggyógyultam, és azt hiszem, a gyógyulásomban ez sokat segített, hiszen újból nőnek érezhettem magam. Van még itt keresnivalóm, és nem csak a hangommal. Óriási lelki trauma ért, amit segített feldolgozni

– mesélte az énekesnő, akinek nemcsak a fotózás segített, hanem az is, hogy örökbe fogadhatta a lányát, Nikit.

Címlapkép: Instagram/iconm.management

(borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Láttuk az arénában múlt héten. Iszonyatos volt a kinézete. Nem tudom magától vagy stylist tanácsára öltözött úgy ahogy, de azért nézhetett volna egész alakos tükörbe. A második számnál megjelent egy bodyban, fekete harisnyanadrágban és egy átlátszó csillogó valamiben ami semmit nem takart. Nem volt szép látvány a 120 kilójával.
Sokszor láttam már duci színészeket, énekeseket fellépni akik ízlésesen voltak öltözve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.