A fiatalokért felelős helyettes államtitkár a meg nem elégedés emberének tartja magát, akinek mindig mennie kell.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Sajnos a helyzet rosszabb, mint gondoltam. Sokszor mondják, hogy buta liba, de nem akarom a libákat megsérteni. Milyen szerencse, hogy van egy 22 éves álomtitkárhelyettes, aki tudja, mi történt 2006-ban. Megsúgom, ha már Gyurcsány került elő, nem mellékesen ezek vagy Gyucsányoznak, vagy Sorosoznak,vagy migráncsoznak, de valami önálló ötlet sehol, felmosta a padlót a TV stúdiójában, élő adásban a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézárt, aki később puccsal próbálkozott. Persze 8 éves korban volt a hölgyemény akkor. lehet, hogy másképp emlékezik, mert a homokozóban minden más.
Aki Én
Vagyis a fiataloknak nélkülözhetetlen szükségük van erre az öntelt csajra? Pont rá? Kétlem.
Nem értékeli túl magát? Mi lesz még ebből?
Eladott Ország
Kedves kisasszony, önben kinek a farkát tisztelhetjük? Ugyanis nem arról szól a döntés, hogy éppen most ki lánya-borja legyen az éppen most államtitkár Novák Katalin fegyverhordozója, hanem arról, hogy az államtitkárok népes seregének vélhetőleg még népesebb helyettesi hadába bárki felvehető lesz ezután, ha sikerült legalább leérettségiznie – és persze ha a Fennvaló is úgy akarja. Ez azért a századok óta virágzó nepotizmus országában is durva, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.