Polgári peres úton folytatódik a bíróságon lúgos orvosként emlegetett Bene Krisztián és áldozata, Renner Erika pere. A férfit azzal gyanúsítják, hogy bosszúból lúggal öntötte le a nő nemi szervét, ezzel volt szeretőjét megcsonkította.

Megalázó kérdéseket kapott a bíróságtól a lúgos orvos áldozata
Fotó: MTI/Mohai  Balázs

Az orvost 2018  júliusában a Kúria 11 évre ítélte, ám a nő kálváriája nem ért véget. A NLCafé számolt be arról, hogy Renner Erika 2017 decembere óta polgári per keretében próbál kártérítést megítéltetni a bírósággal az elkövetőtől, mert úgy gondolja, hogy

nem az áldozatoknak kell viselniük a bűncselekménnyel kapcsolatos következményeket, hanem a jogerősen elítélt elkövetőnek.

A nő pszichológiai segítségre szorul, és a trauma feldolgozásában visszacsúszott, állapota rosszabb lett.

A szerdai tárgyaláson sem a lúgos orvos, sem pedig jogi képviselője nem jelent meg. A bíró szakértői véleményeket kért be a nő állapotáról (annak ellenére, hogy a büntetőjogi perben az áldozatot már szakértők vizsgálták), ám a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ, amelytől a bíró kérte a szakértői nyilatkozatot tavaly június óta kapacitáshiányra hivatkozva nem végzi el a bíróság által kért vizsgálatokat.

A bíró így kénytelen újabb intézményt felkeresni, és felkérni a vizsgálatok elvégzésére, ezért a szerdai tárgyalást elhalasztotta. A tárgyalás márciusban folytatódhat.

A bíróság egyébként olyan kérdésekre várja a választ, mint például:

Renner Erika szedett-e fogamzásgátlót?

Gyermekvállalásra spontán vagy lombikprogram keretében lett volna nagyobb esélye?

Azt is kérik, hogy a szakértők állapítsák meg, jelenleg a felperes (vagyis Erika) méhe milyen állapotban van.

Állapítsák meg, képes-e szexuális életre.

És meg kell vizsgálni azt is, a támadás miatt elszenvedett hüvelyi sérülése milyen konkrét hátrányt okoz Erika életében.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Emlékezzünk csak:: kinek a rokona ez a szegény, meghurcolt, maholnapra talán már kimondják, hogy ártatlan orvos? A vége az lesz, hogy a megcsonkított nőnek kell majd fájdalomdíjat fizetni---ennek a maszületett báránynak.
"" Senkit nem hagyunk az út szélén!""
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A lényeg ő volt e aki a nő nemi szervét lúggal leöntötte, vagy nem? a többi teljesen felesleges körítés aminek, csak az ügyvéd és a bíró tulajdonit embertelen kérdéseket amivel maszatolja a megtörtént cselekedetet.
vacsi
@kereső: Még annyival kiegészíteném, hogy nem csak az a bűnös, aki a bűnt elköveti, hanem mindazok, akik ebben szóban és tettel támogatják!
Qqberci
Én csak azt nem értem: ha az áldozat nevét ki lehet írni, akkor az elkövető és a bíró nevét miért nem?...
Köb Jani
@vacsi: Akkor a sztárügyvédek cellatársai lehetnek a dokinak, nem bűnözők, csak támogatói megfelelő bankjegy mennyiségért. Pénzért adnak jog igazságszolgáltatást a bűnözőknek. Mondván nem igazságot, hanem jogot szolgáltatnak.
Ezért kapnak bankjegyeket.
vacsi
@Köb Jani: Igazad van, a "sztárügyvédek" egyikét-másikát bizony, le kellene csukni! Nem az a baj velük, hogy a jogairól tájékoztatják a vádlottat, hanem az, amikor a történet meghamisítva, pl. az áldozatot hibáztatják, meg hasonlók! Most pl. nagyon felháborít annak a gyilkos féregnek az ügye, aki azt a szerencsétlen kislányt fejjel lefele(!) beledobta a vízaknába! A hírekben ez úgy jelent meg, hogy "beleeresztette". Megáll az eszem! És itt a másik idióta ügyvéd, aki rávette ezt a másik gyilkos mocskot, hogy árassza el "bocsánatkérő" leveleivel az áldozatát, az órán leszúrt tanárnőt. Amennyire én tudom, csak a jószerencse tartotta életben, most meg kapja majd a bocsánatkérő leveleket! Nem tehetek róla, de nekem Csehov novellája, " A csinovnyik halála" jut az eszembe róla!
fahrenheit451
Ez beteg !!!
A lúgos orvosra és az Orbán seggéből kilógó szárcsínbók ügyészségre gondoltam természetesen !!!

Magyarország főügyésze (pót Péter), egy demokratikus országban a büntetőjog alapján már régen börtönbe rohadna - kb örökre.
Szervezet bűnözés?
Maffia módszerek?

Lopásban, rablásban, zsarolásban, megvesztegesben, hatalommal való visszaélésben, bennfentes kereskedelemben, gyilkosság megvalósításában segédkezéssel,és ennek eltusolásában, stb - és mindezt folyamatosan, előre megfontolt szándékkal, bestiálisan?

pót Péter, Magyarország fűügyésze, egy többszörös életfogytiglant érdemlő köztörvényes bűnöző (a főnökéhez hasonlóan) !!!
Még semminek nincs vége.
Még csak ezután kezdődik, még csak ezután lesz minden!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.