Polgár András ötmillió forintot ajánl fel a családok megsegítésére.

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2020. October 30., 18:55
Magyarország vörös besorolást kapott Ukrajnától
Itthon - 2020. October 30., 23:51
Szakadt az ellenzéki összefogás Egerben
Itthon - 2020. October 30., 22:58
Legyőzte a koronavírust a fideszes polgármester

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Elég kétélű ez a dolog ami most kialakult, de talán meg kellene próbálni emberként bánni velük is. A baj, h eddig senki sem tette ezt meg, mert abból a kimondhatatlan mennyiségü milliárdból amit az élethelyzetük javítására kellett volna fordítani, a mohó tolvajok ellopták. A zsúfolt börtönök is ezeknek a termékei. A taníttatásukra kellene pénzt áldozni aztán meg munkahelyet és nem közmunkát adni nekik, mert abból soha az életbe nem fognak tudni tovább lépni. Gazember mindig lesz, de az ilyen nemcsak köztük, hanem köztünk is bőven van. Úgy, h tényleg szégyelljék magukat, mert a kártérítést az adófizetőknek kell állnia, nem a milliárdokat elsikkasztó farkas flórinak és a többi szemét tolvaj politikusnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Málna: Igen, a főváros más... De akikről írtam - és én magam is - vidéken élnek. Pont ezt nehezményezik, hogy amíg a szocializmusban pl. Szabolcsból hetes ingázók voltak, munkásszállással, a család meg élt otthon, addig ez megszűnt - vele a lehetőségeik is! Hidd el, nem minden cigány bűnöző - és sajnos, nem minden magyar Grál-lovag!
Málna
@vacsi: De ha évek óta nincs munkájuk, akkor miből és mennyiből élnek? Nem érné meg Pesten lakást bérelni, dolgozni?
vacsi
@Málna: Van olyan ismerősöm is, aki ezt teszi: évek óta Pesten lakik albérletben, és dolgozik, de neki nincs családja, egyedül álló férfi. A fizetését az utolsó elkölti, ami nem is olyan nehéz. Egy családos ember viszont nem költözhet Pestre, hisz annyit nem fog keresni, hogy az otthoni háza mellett egy pesti albérletet is fenntartson, viszont a faluját nem akarja elhagyni - akkor végképp elásná magát!
durbincs
@Málna: azt má mé ? a bányába se dolgoznak,és csak ideröfögve vígan megélnek a sorosból ?
simmering73
"Minden tekintetben igazi szélsőjobboldali populizmus a bírósági ítéletek elleni propaganda, amely egyrészt a jogállamisággal szembeni fasiszta hangulatkeltés, másrészt két olyan társadalmi réteggel szembeni populista uszítás, amelyek nem nagyon számíthatnak társadalmi megértésre és támogatásra. Igazi fasiszta propaganda a hátrányos helyzetű, hátrányos társadalmi megítélésű rétegekkel szembeni gyűlöletkeltéssel népszerűséget hajhászni."
nepszava.us/nem-igazsagtalan-a-bortonlakok-karteritese-hanem-jogszeru/
durbincs
@simmering73: azt ma milyen udvarias Bezzeg - Tahó , apja nevén csak Tahovics ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.