Polgár András ötmillió forintot ajánl fel a családok megsegítésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Elég kétélű ez a dolog ami most kialakult, de talán meg kellene próbálni emberként bánni velük is. A baj, h eddig senki sem tette ezt meg, mert abból a kimondhatatlan mennyiségü milliárdból amit az élethelyzetük javítására kellett volna fordítani, a mohó tolvajok ellopták. A zsúfolt börtönök is ezeknek a termékei. A taníttatásukra kellene pénzt áldozni aztán meg munkahelyet és nem közmunkát adni nekik, mert abból soha az életbe nem fognak tudni tovább lépni. Gazember mindig lesz, de az ilyen nemcsak köztük, hanem köztünk is bőven van. Úgy, h tényleg szégyelljék magukat, mert a kártérítést az adófizetőknek kell állnia, nem a milliárdokat elsikkasztó farkas flórinak és a többi szemét tolvaj politikusnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Málna: Igen, nekem többen is! Olyanok, akik korábban, 10-15 éve tisztességes munkát végeztek, most már évek óta munka nélkül vannak. Pedig rendes emberek, rendesen nevelik a gyerekeiket.
Málna
@vacsi: Nehezen hiszem, hogy utcaseprőnek, segédmunkásnak, takarítónak nem veszik fel őket. Jöjjenek a fővárosba, itt biztosan találnak munkát.
vacsi
@Málna: Igen, a főváros más... De akikről írtam - és én magam is - vidéken élnek. Pont ezt nehezményezik, hogy amíg a szocializmusban pl. Szabolcsból hetes ingázók voltak, munkásszállással, a család meg élt otthon, addig ez megszűnt - vele a lehetőségeik is! Hidd el, nem minden cigány bűnöző - és sajnos, nem minden magyar Grál-lovag!
Málna
@vacsi: De ha évek óta nincs munkájuk, akkor miből és mennyiből élnek? Nem érné meg Pesten lakást bérelni, dolgozni?
vacsi
@Málna: Van olyan ismerősöm is, aki ezt teszi: évek óta Pesten lakik albérletben, és dolgozik, de neki nincs családja, egyedül álló férfi. A fizetését az utolsó elkölti, ami nem is olyan nehéz. Egy családos ember viszont nem költözhet Pestre, hisz annyit nem fog keresni, hogy az otthoni háza mellett egy pesti albérletet is fenntartson, viszont a faluját nem akarja elhagyni - akkor végképp elásná magát!
simmering73
"Minden tekintetben igazi szélsőjobboldali populizmus a bírósági ítéletek elleni propaganda, amely egyrészt a jogállamisággal szembeni fasiszta hangulatkeltés, másrészt két olyan társadalmi réteggel szembeni populista uszítás, amelyek nem nagyon számíthatnak társadalmi megértésre és támogatásra. Igazi fasiszta propaganda a hátrányos helyzetű, hátrányos társadalmi megítélésű rétegekkel szembeni gyűlöletkeltéssel népszerűséget hajhászni."
nepszava.us/nem-igazsagtalan-a-bortonlakok-karteritese-hanem-jogszeru/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.