Egy újbudai asszony döntött rekordot 2019-ben azzal, hogy neki volt a legtöbbször szüksége mentők segítségére.

A nőhöz magatehetetlensége miatt 2019-ben hatvanhatszor riasztották ugyanarra a helyszínre a sürgősségi ellátás nemzetközi szinten is elismert szakembereit, akik minden alkalommal stabil állapotban szállíthatták kórházba az ittas asszonyt – írták.

Hatvanhatszor vittek be a mentők egy ittas nőt

A posztban azt írják, szinte minden mentőállomásnak vannak visszatérő betegei, vannak, akik súlyos asztmájuk , másokat cukorbetegségük miatt szorulnak az életmentők segítségére, de persze előfordul, akik más okból kerülnek többször kapcsolatba a mentősökkel, mint a fentebb említett 11. kerületi asszony.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(index.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
még senkinek sem jutott eszébe, hogy kifizetessék vele legalább a költségeket? =))
CsipkeRózsa
A mentők sok üzemagyagot takarítottak volna meg, ha a kórház ott tartotta volna már az első alkalommal.
vacsi
Erre van pénz! De annak a két szerencsétlen kicsinek a gyógyítására, akiknek úgy kellett összekoldulni a pénzt, a tb. egy fillért sem adott!
namihami
@RonaGyuri: @CsipkeRózsa: Vagy (isten bocsássa meg a véleményem), de véletlenül dugóba kerülne a mentő és késve érne oda. Egy betegségről vagy balesetről (ezekről) általában nem tehet az áldozat, de ez egyik esetnek se minősül. És lehet, hogy az a kocsi egy olyanhoz nem tud menni-emiatt, akihez valóban kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.