A Városi Kurír is beszámolt arról, hogy Bogdán László, Cserdi polgármestere a héten Raoul Wallenberg – díjban részesült. Ebből az alkalomból beszélgettünk Bogdán Lászlóval a cigányság helyzetéről, a kirekesztésről, a szegregációról. Természetesen kikerülhetetlen volt, hogy megkérdezzük a polgármestert arról is, mit gondol mindarról, ami az elmúlt hetekben Gyöngyöspata kapcsán történt hazánkban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Horizont: Bogdán László csodát müvelt Cserdiben pedig csodák nincsenek!
Érdemes megnézni azt a falut ,talán még a krónikus cigánygyülölöknek is használna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kereső: Oktondi. Hol sárizom én a cigányokat? Figyelj jobban.
És válogasd meg a szavaid, én nem beszélek így veled.
kereső
@Eriksson: @Eriksson: Akkor olvasgasd vissza a "beszélgetésedet" S-el. Aztán itéld meg magad, hogy mit csinálsz. Az egész polémiátok Bogdán L.-ról és a cigányokról undormányos. Ja és nem sáriztál-hanem sároztatok. A belinkelt cikk-el nem teszed jóvá, az egész beszélgetést. Nem tudom a szavaimat megválogatni- még Veled szemben sem, amikor ezt teszitek.Alattomosan, de kitartóan karaktergyilkolásztok.
kereső
@Shikari: Megjöttél bozgor? Igy dél tájban jó reggelt. Tőled nem is várok mást, mint amit összeirkálsz. érdekes gondolataid vannak annak fényében, hogy farkas flórián nevű diszcigányotoknak az 1,6 milliárd X2 ( merthogy a kurmány kifizette mégegyszer az elsikkasztott összeget) ellenére sem sikerült az, ami Bogdán Lászlónak egy fillér támogatás nélkül. Na menj haza, és ott osszad a habonyi kultúrát.
Eriksson
@kereső: Ha nem tudod megválogatni a szavaidat, akkor innentől figyelmen kívül hagylak.
Egyébként sem írsz semmi érdemlegeset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.