Míg korábban bolgárok, szerbek, horvátok és magyarok is közreműködtek az embercsempészetben, az utóbbi időben a déli határon elfogott embercsempészek zöme szír – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója péntek este az M1 aktuális csatornán. Bakondi György közölte: ezek a szír embercsempészek, akik “teljesen kisajátították ezt a piacot”, konvenciós útlevéllel utaztak be...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@RonaGyuri: Bakondi reggeli imája: Uram! A napi migránsainkat add meg nekünk ma! Legyen mivel biztosítani a hívek napi rettegés adagját,,és az én fizetésemet!
RonaGyuri
mi van pubi félted a ti üzleteteket??? =))
Nessy
@RonaGyuri: Bakondi reggeli imája: Uram! A napi migránsainkat add meg nekünk ma! Legyen mivel biztosítani a hívek napi rettegés adagját,,és az én fizetésemet!
Ó-buda
butuska fejecskédben meg se fordulhat az hogy akár "letelepedési kötvényesek" lehetnek??
kereső
@RonaGyuri: Érdekes ez a hir. Nem sokat lehetett arról olvasni, hallani, hogy magyar embercsempészeket vettek őrizetbe-és a Stop -Soros Tv.és a Btk. alapján elitélték őket.
nevemnick
Volt egy kis időm és online végignéztem a horvátországi és szerb újságokat.
Nos, a horvátországi újságok közt egy cikket találtam, amelyik a jemeni menekültválsággal foglalkozik...
A Szerb elérhető újságokban összesen hat cikket találtam, azok is nagyjából a szíriai-török helyzet taglalásával jelent meg.
A nagy migráncskaraván eltévedt a ködben.

Ennyit a vakkondi és rat's bandájának szavahihetőségéről
RonaGyuri
@kereső: ez is csak azt mutatja, hogy Polt műx! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.