Teljesen lezárták az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalát Szeged közelében baleset miatt, amit hajnali négy óra körül feloldottak – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon keddre virradóra.

Három autó és egy kamion ütközött az M5-ösön, többen megsérültek

Azt írták, hogy még éjfél előtt három személygépkocsi és egy kamion ütközött össze a 158-as kilométernél, majd néhány perccel később a feltorlódott sorban további három autó karambolozott. A balesetben többen megsérültek.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztráda államhatár felé vezető oldalát. A forgalmat a balástyai lehajtónál az 5-ös főútra terelik.

A közleményben kiemelik, hogy köd nehezíti a közlekedést a térségben, ezért fokozott figyelmet kérnek.

Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya Szeged közelében – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon keddre virradóra.

Azt írták, hogy befejezték a helyszíni szemlét és a műszaki mentést. Öt ember sérült meg.

Korábban a főkapitányság arról adott tájékoztatást, hogy még éjfél előtt három személygépkocsi és egy kamion ütközött össze a Röszke felé vezető oldalon, a 158-as kilométernél, majd néhány perccel később a feltorlódott sorban további három autó karambolozott. A baleset miatt akkor lezárták a sztráda államhatár felé vezető oldalát.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gradikim
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
ágimami
@rewax: @gradikim: Takarodjatok már el anyátokba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.