Debrecenben lopott el egy bankkártyát az elkövető még november közepén, amit nem félt használni.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 09010/2371/2019. számon nyomozást folytat információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Tálca energiaitallal vették fel a bankkártya-tolvajt – fotó

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2019. november 16-án éjjel Debrecen belvárosában eltulajdonította a sértett bankkártyáját, majd azzal jogosulatlanul vásárolt. A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.