Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja az MSZP helyi szervezetének volt alelnöke a vasárnapi időközi győri polgármester-választáson.

Beállt a Fidesz polgármesterjelöltje mögé a győri MSZP volt alelnöke Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Németh Árpád, aki több cikluson át volt tagja MSZP-s színekben a közgyűlésnek, szerdán a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatóján döntése indokaként úgy fogalmazott: a vasárnapi választás kimenetele a következő évek, évtizedek szempontjából meghatározó, sorsfordító lesz a megyeszékhely életében.

Hangsúlyozta, Dézsi Csaba Andrást a közös közgyűlési munka során

szorgalmas és tehetséges embernek ismerte meg. Győrnek az ő személyére van szüksége

- fűzte hozzá.

Mint mondta, baloldali embernek tartja magát, de az időközi választás ezúttal nem a pártokról szól, hanem Győrről, a győri emberek jövőjéről.

Kitért arra is, hogy az elmúlt években megromlott a kapcsolata az MSZP-vel. Meglátása szerint a párt eltért attól az iránytól, amit ő baloldalinak gondol, és olyan, neoliberális irányba mozdult el, amely a globális trendeket követi. Tapasztalata szerint a tehetségek is eltűntek a pártból, helyi és országos szinten is, helyettük szerencselovagok tűntek fel.

Mindezek mellett úgy véli, hogy

"a száz százalékban tiszta, becsületes és őszinte eszközökkel kampányoló Dézsi Csaba Andrással és a Fidesszel szemben olyan tisztességtelen és hazug eszközöket használnak a kampányban, amelyekkel szemben egy normális, józan gondolkodású embernek fel kell emelnie a hangját"

- mondta.

Megjegyezte azt is: Pollreisz Balázs közös ellenzéki jelölttől többször elhangzott, hogy megválasztása esetén "Soros-szervezeteket szeretne hozni a városházára és velük szeretné azt irányítani". "Ez számomra megdöbbentő és elfogadhatatlan. Nem én találtam ki, ő mondta" – mondta Németh Árpád.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ez hitehagyott a szoci tovább erősitti a papagájkommandót, bizonyára gazdaságos döntés lesz a támogatása. Ha nem tudod legyőzni állj a kezdeményezése mellé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Van az az erkölcsigát ,hogy korpás a hajad.
Nyírfa
Minek nekünk ellenség, ha van szocialistánk?
Macskaszem
Orbán az árulást szereti, ha az ő javát szolgálja, az árulót viszont rühelli, mert aki egyszer megteszi az bármikor megteszi, úgyhogy komoly karrierre azért ne számítson ilyen rongy ember.
Jozefina
Ha a győriek beveszik ezt az alpári dumát a sértődőtt, volt MSZP-s Németh Árpád-tól, akkor megérdemlik!!!
kereső
@Macskaszem: Szili ...micsoda kormányzati karriert fut be.Légy nyugodt, ennek is megéri. Már csak arra vagyok/lennék kiváncsi- hány ilyen alvó ügynöke van még a fidessnek?
barnfisi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. October 29., 05:55
Egy hidegfront teszi tönkre a napunkat
Sport - 2020. October 28., 23:05
Megvan a Fradi első pontja a BL-ben
Szórakozás - 2020. October 28., 21:17
Félmeztelenül villantott cicit Hajdú Péter exe