A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint követtek, falhoz szorítottak és kiraboltak két nőt Budapesten.

Befogták a kínai nő szemét, száját, majd kirabolták a VII. kerületi kapualjban

Három férfi 2020. január 22-én 22 óra 30 perc körül Budapest VII. kerületében egy villamosról leszálló kínai nő után ment, és egészen az Almássy térig követte. Amikor a nő belépett az egyik kapualjba két férfi befogta a száját és a szemét, majd a falhoz nyomta, átkutatta a zsebeit és kirabolta. Eközben harmadik társuk a kapu előtt figyelte az utcát. Az elkövetők miután megszerezték a sértett mobiltelefonját, elfutottak a helyszínről.

Az erzsébetvárosi járőrök a térfigyelő kamerák felvételeit visszanézték, amely alapján a Készenléti Rendőrség járőrei a Thököly úton egy órán belül elfogták az elkövetőket. A 18 éves érdi B. Ferencnél, illetve társainál, a 32 éves fábiánházi és a 29 éves román férfinál már nem volt a sértett telefonja. Azt addigra a Keleti pályaudvarnál eladták egy 58 éves egyiptomi férfinak. Az erzsébetvárosi rendőrök az egyiptomi állampolgárt VII. kerületi lakásán fogták el, illetve a kutatáskor megtalálták és lefoglalták a sértett telefonját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az egyiptomi férfit orgazdaság vétség miatt, B. Ferencet és két társát – őrizetbe vételük mellett – csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozók megállapították, hogy B. Ferenc és a 32 éves fábiánházi férfi aznap a II. kerületben is kirabolt egy nőt, akire szintén a villamoson figyeltek fel, majd miután leszállt követték, és egy kapualjban kirabolták. Az elkövetők a bűncselekményt ugyanazzal a módszerrel követték el, a nőt a falhoz szorították és befogták a száját. Tőle mobiltelefont és pénz vettek el.

Az erzsébetvárosi nyomozók előterjesztést tettek a három rabló letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@namihami: ...és még ezek Münchenért aggódnak! Azon a pár méteres "alagúton" csúsztak át,amit a 'Yard"
felfedezett!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@jesz: Én még arra is gondoltam,hogy "éjjel fekete létrával a drákerítés felett" is előadhatták volna a "story"!
(amíg lóß@r van addig verebek is vannak) (;-))
Cicamama55
Minden elismerésem a rendőröké! Kínai, magyar, román egyiptomi érintettség...Egy eseten belül itt, Budapesten...Bizony elgondolkoztató ez a helyzet, van mitől tartanunk. Ki kellene minden külföldi állampolgárságú bűnözőt utasítani az országból, s megvonni tőlük a jogot, hogy még egyszer Magyarország területére betehesse a a lábát! Ugyanakkor a honi bűnözést szigorúbb törvényekkel kellene kordában tartani, mert lassan elszabadul a pokol. Ebben a kiszámíthatatlan világban rendőrnek sem mennek szívesen a fiatalok...
Borsodi
@Cicamama55: Ebben igazad van,de mégis ezek ellenére a Miniszterünk egyre több kétes külföldit hozott be,lassan már keresztény muszlinok leszünk.
Lepényleső
A száját ugyan minek fogták be,ha kiabált volna is,hogy mit ki érthette?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.