Amikor két "nagyformátum" összetalálkozik. Az útszakasz szempontjából lehet, hogy megtisztelő a dolog, hogy egy Fidesz-alelnök adja a nevét az átadásához, de fordítva...? Kósa lajos közösségi oldalán számolt be dagadó büszkeséggel nem csak arról, hogy sikerült 1,1 kilométert leaszfaltozni, de világítást is sikerült mellé produkálni, meg, hogy “több, minz 3 méter széles” is lett a “csoda-út.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Lala, csak nem valamelyik Lölö céghez építettek lehajtót, az útfelügyelet pénzén, mint egykor Veszprémben a húsüzeméhez? Mert akkor nem túl okos dolog dicsekedni vele?!
Aki Én
Ott igen nagy a baj, ahol ez már szerintük is említésre méltó teljesítmény.
kokopelli
@Nyírfa: ...reméljük,hogy a kabátkájuk a nadrággal "többsávos" lesz! (a nadrág belül hátul féknyomokkal)
Nyírfa
@kokopelli: Majd Ráhel asszony és baráti köre megtervezi a legújabb divat szerint, ám, a szokásjognak megfelelően függőleges sávokkal díszített alsó-felső ruházatot. Ez lesz az utolsó munkájuk, fizetetlen túlórában elszámolva.
Borsodi
Vajon mennyibe került ez a csoda út?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.