Dr. Badacsonyi szerint az utóbbi időben számos méltatlan támadást érte az intézményt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Mirabilis: Van egy ostoba törvény. Ha egy főorvos eléri a nyugdíj korhatár dátumát, fel kell menteni. Általában mint szakorvost "vissza foglalkoztatják". Hogy ki és hogy döntött, nem tudom. De pár napra rá már meg is jelent az EMMI által delegált helyettes főorvos. Ez volt a végső lökés a felmondásokhoz. Állítólag úgy mellékesen Főigazgató helyettesi státuszt is kapott a doktor úr. Tényleg korrekt, tisztességes vezető volt Badacsonyi Szabolcs! A Jánostól vissza szerzett, padlón lévő kórházból ismét működő intézmény lett a keze alatt! A Budai Gyermekkórház is jól működött, mikor az igazgatója volt.
Én mindenesetre "minden jót" kívánok Kásler miniszter elvtársnak! Komoly pálya módosítás az övé! Orvosból kormányzati ítélet végrehajtó!
görbetükör
Egyetlen kórház-igazgatót sem sajnálok. Mind asszisztál a hatalomnak, mind mantrázza, hogy minden rendben.
Sándor Máriát az orvosok, főleg a vezető beosztásu orvosok magára hagyták.
Ezzel nem Sándor Máriát, hanem a betegeket szolgáltatták ki a méltatlan körülményeknek.
Nem az igazgatót sajnálom, hanem a betegeket!!!
Nessy
@Mirabilis: A vezető főorvosokra is vonatkozik! Sajnos! Csak anno, mikor az állam nem avatkozott bele mindenbe, ( kivéve amiben kellene) az osztályról lépett kompetens személy a helyére.
Nessy
@Mirabilis: Miután ez volt a hivatkozás Imreh főorvos azonnali leváltásánál, és nem is kerestem jogszabályt. Azt hiszem ott leírták a törvényt. Sőt, arról volt szó, hogy neki ezt tudnia kellett már hónapokkal ezelőtt. De azt hiszem, mint Margit kórházi nyugdíjas, törvény ide, törvény oda, az elmúlt hetek nem éppen korrekt eseményeire reagáltam. És jól ismerem a szereplőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.