A téli szünet vége sokaknak jelenti azt, hogy legalább hétköznap rendszeresen meleg ételhez jutnak. 40-50 ezer gyerek éhezik ma Magyarországon – írja a szocio.atlatszo.hu a KSH adataira hivatkozva. Ma Magyarországon 4-500 ezer gyermek nem jut elegendő mennyiségű és minőségű ételhez, 40-50 ezer pedig szó szerint éhezik. Mindez hatalmas arány annak fényében, hogy jelenleg hazánkban 1,4 …

Forrás: ellenzek.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És akkor mi, 600 millió eurós hitelt adunk a világ egyik leggazdagabb országának, Szaúd-Arábiának. Ez az ára annak , hogy segítsenek legalizálni a kitalicskázott pénzeket ! Csak a külügyér szerint úgy hívják hogy “hitelkeret “, normális emberek olvasatában korrupció. Ha buknak, akkor nem szabad kiengedni őket az országból, mert a világ minden táján van pénz lerakatuk. Bárhová mennek, gazdagok maradnak. Határzár azonnal és légi zár is. Annak kell az elsőnek lenni, aztán majd meg lehet találni őket. Magyarország nem olyan nagy, hogy el tudjanak bújni. Végtelenül aljas, gerinctelen tróger banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@division: Nincs igazad. Sorolhatnék cáfolatokat, de Neked/Nektek minek. Úgy is csak azt szajkózzátok, ami oly divatos. De,hogy ez az egész milyen hatással lesz az ország jövőjére nézve, azt már fel sem fogja a kis agyatok- mert az oktatás hiánya, az analfabétizmus terjedése valahova a legsötétebb afrika szintjére küzdi le az országot.
division
@kereső: Én nem azt szajkózom ami divatos, hanem amit látok. Nejem pedagógus, sógornőm egyetemi tanár, immunológus, bátyám is az, szóval van rálátásom arra, hogy milyen sötétek tudnak lenni az emberek akkor is, ha elvileg tanultak vagy mondjuk valahogy le is érettségiztek egykoron. Az én gyerekeim kitűnőek, a legkisebbek is, a legnagyobb orvosi egyetemet végzett, nem kell mindent ráfogni az oktatásra, elég csak megnézni a hülye gyerekek szüleit, vagy megpróbálni velük egyáltalán társalogni. Két értelmes szót nem fogsz tudni velük váltani. Ott tartunk, hogy lassan szétverik már az osztálytermet is enek okos szülők okos gyerekei, a pedagógus meg nem tehet semmit. A fő gond inkább ez, vissza kellene hozni a kemény szigort mint régen, na de nem lehet, hiszen a szabadelvűség ezt nem teszi lehetővé, hiszen mindenkinek csak jogaik vannak.
kereső
@division: Nos nekem is vannak tapasztalataim- amelyek a gyermekemhez kapcsolódnak. Általános iskola- falu, valamikor a 90-es években. Több túlkoros a hetedik-nyolcadik osztályban. Igazgatói engedéllyel tanulhatnak - az osztály tanitja őket. Mindannyian elvégzik az általános iskolát- együtt ballagnak nagy büszkén. ( az ötből négyen aztán még szakmát is szereztek- kaptak esélyt, és éltek vele). Ja a gyermekem természettudományos fokozattal biró kutató- hogy ne csak Te dicsekedj. Szóval, csak azt akarom mondani- ha esélyt sem kapnak egy jobb, normálisabb jövőre, akkor marad az , amit ti mondotok. És persze bizonyára nem utolsó szempont, az sem, hogy lesz kit ezután is gyalázni, köpködni. És nem , nem a pénzt kell oda vinni- hanem jövő képet. Bár állithatom, hogy az oktatás az kemény zsebbe nyúló dolog.Ez meg különösen sokba kerülne- a felzárkóztatás, a tanárok képzése. De ahol előfordulhat az a mai Magyarországon, hogy a oktatási hivatal megváltoztatja egy pályázat hivatalos végeredményét- és az "okos" tanterem nem a győztesnél kerül berendezésre, hanem másik iskolában. Ja a győztes iskolába jár a kerületből a legtöbb cigány gyerek- nekik minek "okos" tanterem. Na erről meg ennyit.
division
@kereső: A cigány gyerekeknek külön iskolákat kellene építeni, pedagógusokat képezni ki az oktatásukra, majd idős korukra ingyen pszichológust biztosítani nekik az ideg összeroppanásuk miatt. Régen lehet, hogy tudtak alkalmazkodni, de ma már nem képesek erre, mert maga a szülő sem képes. A gyermekedhez meg szívből gratulálok, gondolom te is ott voltál mögötte, nem úgy mint a mai szülők zöme, akik csak a pénzért vállalnak gyereket. Amit azért még hozzátennék, hogy amennyiben a külön iskolákból láthatóvá válnak azok a roma gyerekek, akik tudnak viselkedni, jó tanulók, stb. őket utána már nem kellene külön tanítani. Egy két hetes példa akkor tőlem is: Gyerekeim osztálya, roma kislány, hazudja a szüleinek hogy megverték, apuka elmegy hozzájuk, megfenyegeti a szülőket hogy agyonvereti őket, mert ő bizony börtönben is ült (és erre büszke), így "komoly" kapcsolatai vannak, persze előtte lehet még csak a házukat gyújtatja fel figyelmeztetésül. Azóta kiderült, természetesen a megvádolt gyerek nem csinált semmit, csak a cigány gyerek megharagudott rá. Hiába bizonygatod, ezekkel már semmit nem lehet kezdeni.
Rockxy
viszontag van 800ezer alkoholista, akik közül 750 ezren rendesen kajáltatják a gyerkőceiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.