Bruttó összegről van szó. Karácsonykor közel ezren félmilliós jutalmat is kaptak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@csak úgy...: de jó film volt az amúgy...
RonaGyuri
mert ez nem rendőrállam, hanem sokkal rosszabb! =))
SystemError
@csak úgy...: de jó film volt az amúgy...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/1tek.png
Tehát négy éve fosik a vezér. Illetve régebben, de egyre látványosabban. Az is egy kabaré, ami a Várban történik. Több a rendőr, mint a kőműves, egy centi betont nem lehet kiönteni úgy, hogy ne ellenőrizné valaki. Én elhiszem, hogy retteg az Orbán nevű. Nem véletlen az sem, hogy nem ad interjút, nem jelenik meg nyilvánosan, mindenhol testőrök veszik körül, ellenőrzött közönség előtt mer megszólalni. Azt is elhiszem, hogy a TEK-nek meg igazolnia kell valahogy a létjogosultságát, hiszen nem kevés pénzünkbe kerül a szervezet fenntartása. De azt jó lenne tudatosítani mindenki fejében, hogy az Orbán nevű nem az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Az égvilágon semmi nem indokolja az ilyen fokú védelmet, kizárólag csak a jól fejlett paranoia. A saját démonaitól senkit sem tud megvédeni sem a betonbunker, sem a TEK. Becsületesen kellene élni, akkor nem kellene rettegni, hogy kiderülnek a disznóságok. Nem túl bonyolult ez. Ha pedig az Orbán nevűnek valóban az a becsípődése, hogy bármi veszély fenyegeti azon túl, hogy egyszer majd el kell számolnia a tetteivel, hazugságaival és a vagyonával (valamint Sajátláb, Sajátvő és Sajátlölö és Sajátfeleség vagyonával is), akkor nem a TEK-re van szüksége, hanem egy hozzáértő dokira. Ha mi fizetjük a gyógykezelést, még akkor is jobban megéri, mint a négymilliárdos irodaépítés (annyi pénzből mit lehet csinálni? atombunker is lesz alatta, vagy mi?) és a TEK fenntartása. Persze, biztosan vannak olyan előírások, amiket be kell tartani, nyilván nagyobb gondot kell fordítani a mindenkori személyiségzavar védelmére, mint egy trolivezetőére. De enyivel biztosan nem. Már csak azért sem, mert nem képvisel akkora értéket, mint egy trolivezető. Bizony retteghet, mint Edward király (angol király) a jól ismert versben - a saját démonaitól és a rossz lelkiismeretétől. Ez a dal is róla szól - eladta már a lelkét az ördögnek...
youtu.be/7p2VVFbTeR4
namihami
A munkaidőben végzett számítógépes játékok benne vannak, vagy azt még bónuszként kapják?
A Felszabadulás téri egymásra lövöldözés munkahelyi balesetnek minősül?
fahrenheit451
Kell a pénz kalácsalakú kettlebellre.
Tudják a gecik, hogy a készenlétiek is felkészültek, és kemény csávók, de ezek az Orbán beteg világához hűek...
A kurva anyátok!

Írnám, hogy 70-80 éves (Zsoltárok 90, 10) aszott izmú Alzheimer-kórosként mit fogsz érezni, de nem írom, mert előbb lesz vége a világnak, hogy te megérd ezt az időszakot.
Te nem abban a világban élsz, amiről azt hiszed, hogy ez örökre így marad, és az emberi tudósok majd mindig adnak válaszokat.
Miért?
Mert az emberi tudósok eddig sem adtak válaszokat az igazán fontos kérdésekre, és sajnos az emberi tudósok is emberek, így csalnak, lopnak, hazudnak, hamisítanak, csúsztatnak, manipulálnak, és számukra is van az a pénz, hogy eladják az anyjukat 15 perc hírnévért, mert így tudnak a nők bugyijába jutni...
A kurva anyátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.